Действащият шампион на Ролан Гарос на двойки Кевин Кравийц в

...
Действащият шампион на Ролан Гарос на двойки Кевин Кравийц в
Коментари Харесай

Шампион на Ролан Гарос започна работа в супермаркет

Действащият първенец на " Ролан Гарос " на двойки Кевин Кравийц сега работи в супермаркет. 28-годишният немец, който предходната година победи в Париж в тандем със сънародника си Андреас Мийс, се пробва да употребява пълноценно този интервал, в който няма професионални тенис шампионати. " От няколко седмици работя в магазин за понижения за 450 евро ", споделя пред Der Spiegiel Кравийц.

Любопитното в тази ситуация на Кравийц е, че претекстовете му наподобява не са единствено финансови. " Бях възнамерявал да видя какво е да имаш естествена работа за малко. Коронавирусът ми даде тази опция. Някои от сътрудниците ми тук стават в 5 часа сутринта и в 5,30 към този момент са в магазина, с цел да пълнят рафтовете с артикули. Уча се да бъда по-съпричастен ", споделя международният №13 на двойки.
А с какво тъкмо се занимава в магазина самият Кравийц? " Заедно с още един човек давам отговор за рафтовете. Следя тези с наденици и сирене да са цялостни, групирам празните кутии. Миналата седмица бях надзирател на входа и дезинфекцирах количките за извършване на покупки ", изяснява тенисистът, който единствено със спечелването на " Ролан Гарос " предходната година си проработи малко под 300 000 евро.

" Имах лукса да трансформира заниманието си в специалност ", споделя живеещият в Мюнхен състезател, добавяйки, че е получил особено позволение да тренира в зала и това му разрешава да организира занимания 3-4 пъти седмично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР