Действащият шампион на двойки от Ролан Гарос Кевин Кравийц започна

...
Действащият шампион на двойки от Ролан Гарос Кевин Кравийц започна
Коментари Харесай

Шампион от Ролан Гарос започна работа в супермаркет

Действащият първенец на двойки от Ролан Гарос Кевин Кравийц стартира работа в супермаркет по време на паузата в тениса, провокирана от пандемията от Covid-19. 28-годишният германец заяви новината пред локалното издание „ Der Spiegel “ и сподели, че от няколко седмици е на работа в огромна верига в Германия.

„ От няколко седмици работя в магазин за понижения за 450 евро “, показа международният №13 при тандемите.

Той бе запитан каква тъкмо е длъжността му и сподели, че не работи на касата. „ Поставям артикули на рафтовете с моя сътрудник, ревизирам дали щандовете със сирене и наденици са цялостни. Събирам празни кутии. Миналата седмица вършех работа на надзирател пред основния вход и дезинфекцирах количките за извършване на покупки “.

„ Дълго време планирах да се заема с естествена работа. Сега, поради ковид, имам опцията да го направя “, сподели Кравийц.

Той показа още, че е получил особено позволение от локалните управляващи да тренира в зала. „ Играя три или четири пъти на седмица “, сподели някогашният №7 при двойките.

Миналия сезон той реализира най-големия триумф в кариерата си. На финала на Ролан Гарос двамата със сънародника му Андреас Мийс надвиха над Жереми Шарди и Фабрис Мартен с 6-2 7-6(3), с цел да вдигнат първия си „ мейджър “ трофей.

28-годишният Кравийц и година по-възрастният Мийс имат още две оценки на равнище ATP, също извоювани през 2019 година Първо подвигнаха купата в Антверпен, а след това и Ню Йорк. Активът им на финали е 3-0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР