Действащият сега кмет на Асеновград доктор Емил Караиванов все още

...
Действащият сега кмет на Асеновград доктор Емил Караиванов все още
Коментари Харесай

Караиванов: Гражданите ще ми покажат дали имам основание да се кандидатирам отново

Действащият в този момент кмет на Асеновград лекар Емил Караиванов към момента не може да каже дали има намерение да се кандидатира за трети кметски мандат. За съпоставяне, други градоначалници, като този на град Лъки - Валентин Симеонов, да вземем за пример, към този момент са наясно, че още веднъж ще се впуснат в борбата за доверието на своите жители.
На въпрос, насочен от Actualno.com към асеновградския кмет Емил Караиванов по тематиката, самият той разяснява сбито: " Аз въпреки всичко съм излъчен от политическа мощ. Това ще решат моите ръководители, управлението на партията. Едновременно с това, жителите на Асеновград с тяхното отношение към това, което върша, ще ми покажат дали имам съображение да се кандидатирам още веднъж ".
Припомняме, че Караиванов е кмет на общината за втори мандат. Той бе избран отново на локалния избор през 2015 година, като представител на Политическа партия „ БСП-АБВ, ППК „ ЕКОГЛАСНОСТ ”. Сред общо десетина претенденти Емил Караиванов остана на балотаж против Силвия Хубенова, която бе излъчена от Политическа партия ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР