Действащият държавен глава на Украйна Петро Порошенко гласува на втория

...
Действащият държавен глава на Украйна Петро Порошенко гласува на втория
Коментари Харесай

Порошенко: Гласувайте с ума си, това не е смешно

Действащият държавен глава на Украйна Петро Порошенко гласоподава на втория тур на президентските избори, оповестява БГНЕС, базирайки се на РИА Новости. Той беше съпроводен от брачната половинка и децата си.

След като даде своя глас, Порошенко съобщи пред събралите се публицисти, че би трябвало да се направи всичко, с цел да се подсигурява, че напредъкът на Киев в интеграцията в Европейски Съюз и НАТО не е спрян.
Украйна пред предопределен избор на президент Владимир Зеленски и Петро Порошенко стигнаха до втори тур след вота на 31 март
„ Искам да кажа, че се гордея с това, че изборите бяха проведени тази година. Твърдо имам вяра, че по време на този избор би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че нашият прогрес в европейската и най-важното в евроатлантическата интеграция не просто не е спрян, само че не е и занимателен. Много е значимо по време на гласуването да се ръководите от мозъка, тъй като това не е смешно”, разяснява Порошенко.
Снимка: EPA
Президентът поздрави вярващите за Цветница и напомни, че точно на този ден преди година Украйна е почнала договаряния с Вселенската патриаршия за приемането на Томос за автокефалията на Украинската православна черква.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР