Действащ министър, с доста крупни имоти – три големи апартамента

...
Действащ министър, с доста крупни имоти – три големи апартамента
Коментари Харесай

Валери Симеонов отново подава сигнал за имоти на министър

Действащ министър, с много крупни парцели – три огромни жилището в София, се оказва, че не живее там. Оказва се, че живее някъде другаде, а той е задължен да го заявява по закона за противопоставяне на корупцията. Това съобщи водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов, съобщи БГНЕС.

В коридорите на Народното събрание Симеонов пусна следващия си сигнал до медиите за настоящ министър, който съгласно него е в нарушаване поради недеклариран парцел, който населява. Той не уточни съответни имена, само че още веднъж съмненията паднаха върху министъра на туризма Николина Ангелкова.

„ Става въпрос за един много първокласен парцел, който се населява с години и за който има изявления в медиите “, посочи Симеонов и акцентира, че той се намира на улица „ Липа “ в столичния квартал „ Бистрица “. По думите му парцелът заема повърхност от 2,5 декара, а в него има първокласна триетажна къща. „ Като познавам моите непримирими сътрудници, най-вероятно те през днешния ден ще пуснат още едно писмо до КПКОНПИ “, добави Симеонов.

Той дефинира сигнала против него, поради който прокуратурата разпореди инспекция на КПКОНПИ за закупени от „ СКАТ “ ООД като „ оскърбителен изказвания “ и се закани да заведе правосъдно дело против този, който го е подал.

Симеонов не откри връзка сред стартиралата инспекция против него думите му, че с многото оставки в редиците на ръководещите ще се повдигне и въпросът за оставка на премиера Борисов. „ Не мога да разясня, само че това са обстоятелства. Може да има връзка, може да няма връзка “, уточни той.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР