Действа ли в Бургас подла циганска схема за изнудване на

...
Действа ли в Бургас подла циганска схема за изнудване на
Коментари Харесай

Внимание! Цигани продължават да карат децата си да се хвърлят пред коли!

Действа ли в Бургас подла циганска скица за изнудване на водачи? Това се питат от няколко месеца мнозина, откакто случаите на ненадейно изскочили роми на пътя зачестиха, а незабавно по-късно се повтаря еднакъв сюжет: "Пострадалите " заплашват, че ще извикат полиция и желаят "малко " обезщетение от лидера на автомобила, който нормално няма никаква виновност, с цел да си тръгнат по живо и крепко.

Циганетата са подкрепяни от здрава ромска група и по-скоро става въпрос за рекет, а не действителен диалог, написа Флагман бг.

Вчера млад бургазлия е уверен, че е попаднал в сходна скица и единствено съответната му реакция зад кормилото го е избавила да стане жертва на циганско изнудване. Действието се развива на бул. "24 пехотен полк ", към 18 часа, пред Лайф Хоспитал.

Мястото наподобява не е определено по никакъв начин инцидентно. Ето какво написа младият водач в най-голямата бургаска група "Шофьори Бургас ".

"Пазете се, роми карат децата си да се хвърлят пред коли. Това е интеграцията им. Ще ви опиша в детайли обстановката: забелязах от надалеч малко циганче да подскача като спринтьор на място. С наближаването ми реши да се спуска, само че дръпнах вляво и понижих и евентуално се отхвърли, тъй като щях да съумея да спра. Ако карах в дясната лента и с по-висока скорост щях да го блъсна. Когато се отхвърли да се хвърля, загледах реакцията на мъжа с него (може би татко му) стартира да му ръкомаха и да му се кара, може би тъй като се отхвърли... Бях чувал единствено истории, че вършат такива неща, само че не щеш ли ми се случи и на мен ", описа потресеният млад мъж от Бургас.

Той прецизира, че е подал сигнал на телефон 112, а малко по-късно на мястото е отишъл екип на КАТ, който е разпитал ромското семейство.

Под коментара му следват десетки сходни истории на други бургазлии, които са попадали в идентична обстановка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР