Дейността на тази група, която е арестувана, е в 2

...
Дейността на тази група, която е арестувана, е в 2
Коментари Харесай

Гешев каза каква схема са въртели в БАБХ-Бургас, задържаните са 7!

 Дейността на тази група, която е задържана, е в 2 съществени посоки. Едното е по незаконна матрица - групи, които взимат пари, тъй наречените такса успокоение. Това е едната активност на тази група. Това съобщи заместникът на основния прокурор Иван Гешев пред Българска национална телевизия във връзка арестите в Областната организация по сигурност на храните в Бургас.  

" Според данните, с които разполагаме досега, импровизирано чиновници на БАБХ подписват контракти с компании за бързо хранене ", сподели още той. " Част от управлението импровизирано спри зад една компания и това управление и част от чиновници на БАБХ са стимулирали представители на дребния бизнес да подписват контракти с тази компания. Дейността й е да унищожава скотски боклуци, като компанията действително не прави сходна активност ", изясни Гешев.

" До момента са арестувани 7 лица, в това число шефа на регионалната дирекция на БАБХ, както и инспектори. На арестуваните ще бъдат повдигнати обвинявания ", добави зам.-главният прокурор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР