Дейността на компанията ще се следи изкъсо в продължение на

...
Дейността на компанията ще се следи изкъсо в продължение на
Коментари Харесай

ZTE възобнови работа в САЩ при унизителни условия

Дейността на компанията ще се следи изкъсо в продължение на 10 години

ZTE се завърна на пазара в Съединени американски щати, заплаща голяма санкция и се подлага на непоколебим надзор

От през днешния ден глобената китайска компания ZTE възобновява активността си на пазара в Съединени американски щати. Това стана допустимо след сключване на „ спокойно ” съглашение с Бюрото по индустрия и сигурност (BIS), заяви Gizchina.

Съгласно изискванията на съглашението, подписано на 8 юни, ZTE би трябвало да заплати санкция в размер на 1,4 милиарда $ за нарушение на американското законодателство, като срокът за това е два месеца.
още по тематиката
Освен това през идващите три месеца отговорностите на компанията ще набъбнат с още 400 млн. $, които са изискуеми при положение на бъдещи нарушавания.

При приключване на периода за надзор над активността на ZTE на територията на Съединени американски щати, който е 10 години, сумата от 400 млн. $ ще й бъде възобновена, в случай че компанията не извърши нови нарушавания.

Нещо повече, в границите на 30 дни ZTE би трябвало а избере нов ръб на шефовете и да наеме самостоятелен „ координатор на сходството ”, който в продължение на 10 години ще следи активността на компанията и ще рапортува на държавното управление на Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР