Дейността на двамата мъже, направили опит за палеж на цистерна

...
Дейността на двамата мъже, направили опит за палеж на цистерна
Коментари Харесай

Мъжете, направили опит за палеж на цистерна с гориво във Видин, имали добра подготовка

Дейността на двамата мъже, създали опит за палеж на цистерна с гориво в Гранично отделение Видин приказва за извънредно добра подготовка, организация и обмисляне на това незавършено закононарушение. Това заяви във Видин основен комисар Христо Терзийски, шеф на Главна дирекция " Национална полиция " на Министерство на вътрешните работи, който взе участие в работно заседание и показване на годишния отчет-анализ на ОДМВР-Видин.

 
Това закононарушение беше незавършено заради независещи от тях аргументи и професионалната работа на служителите на реда от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Видин. Сега предстоят още процесуално-следствени дейности, голям брой експертизи, в случай че е належащо ще бъдат ангажирани в допълнение и специалисти от Института по криминалистика. Имаме версии за претекстовете за това закононарушение, само че упрекнатите лица, не се възползваха от правото си да дават пояснения в хода на досъдебното произвеждане, сподели Терзийски.
 
Работи се по няколко версии, като не се изключва нито една. Ако имахме показания от обвинените, щяхме да имаме по-голяма изясненост.
 
Има данни за закононарушението във връзка с съучастничество и обезпечение, само че заради воденото досъдебно произвеждане не могат да се посочат съответни обстоятелства и лица.
 
В работното заседание във Видин взе участие и старши комисар Бисер Костадинов, заместник-директор на Главна дирекция " Гранична полиция ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР