Дейна Уайт не смята да се моли на Хорхе Масвидал

...
Дейна Уайт не смята да се моли на Хорхе Масвидал
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Няма да се моля на Масвидал и Джоунс

Дейна Уайт не счита да се моли на Хорхе Масвидал и Джон Джоунс, които не са удовлетворени от заплатите си и пожелаха да ги освободят. Двете звезди на организацията имат вяра, че костват повече от това, което им заплащат в UFC. В последните дни Джоунс пожела да го освободят и разгласи, че се отхвърля от купата си в полутежка категория.
 Хорхе Масвидал желае преразпределение на богатствата или си потегля от UFC

Той не беше удовлетворен от това, че Дейна Уайт продължава да твърди, че първенеца желал 30 милиона за багра с Франсис Нгану. Сега Хорхе Масвидал също се опълчва на организацията и желае по-високи доходи. " Gamebred " твърди, че UFC му дават половината на това, което е изкарал от багра с Диаз, с цел да се бие с Усман. Уайт обаче не се трогва от дейностите на бойците си и не счита да ги моли:

Moments after @GamebredFighter sent a series of tweets condemning UFC's contract negotiations, Dana White responded to the " BMF " champ.

" Anybody that doesn’t want to fight doesn’t have to fight, including Masvidal and Jon Jones. "

Full interview: https://t.co/Ryj76NRMmt pic.twitter.com/dcs07oHwqH
— MMA Junkie (@MMAjunkie) June 5, 2020
" Мисля, че всеки желае повече пари. Мисля, че всеки желае повече пари във всички други спортове. Масвидал споделя: „ Имате задоволително пари, с цел да купите остров. “ Нека повторя за следващ път: Не сме купили остров. Не купихме остров. Причината, заради която ще отидем на този остров, е с цел да може нашите бойци от Европа да се бият и да вършат пари.

Мисля, че доста хора са в действителност разочаровани и комплицирани - или каквато е обстановката сега. Всеки, който не желае да се бие, не би трябвало да го прави. Включително Масвидал, Джоунс и другите. Не би трябвало да е поради пандемията. Тези момчета са самостоятелни реализатори.

Ние не сме като NFL, които може да те принудят. Нашите момчета може да вършат всичко, което си изискат. Може да приказват каквото желаят. Ние не молим хората да се бият. Предлагаме им борби, тъй като по контракт би трябвало да го вършим 3 пъти в годината. Бойците имат избор и може да ги откажат. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР