Дейна Уайт не е съгласен с тези, които говорят, че

...
Дейна Уайт не е съгласен с тези, които говорят, че
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Стига с тези глупости, че Фьодор е най-великият

Дейна Уайт не е склонен с тези, които приказват, че Фьодор Емеляненко е най-велик в историята на тежка категория. Този уикенд UFC изправят един против различен първенецът в тежка категория Стипе Миочич и Даниел Кормие във Вегас. Срещата ще бъде трета сред двамата и доста хора приказват, че спечелилият би трябвало да е най-велик в историята.

Президента на UFC счита, че няма спор по тематиката и този, който победи през уикенда ще се затвърди като най-велик. Емеляненко имаше славна кариера и 10 години беше непобеден със серия от близо 30 следващи победи. Това обаче няма значение за Уайт и той извади Фьодор от тематиката. Ето какво показа Уайт пред медиите:

" Видях разногласия в обществените мрежи за това кой би трябвало да е най-велик в историята при тежите. Няма разногласия по тази тематика. Няма никакви разногласия. Победителя от борбата сред Стипе Миочич и Даниел Кормие е най-велик в историята. Този, който победи ще е най-велик, освен на тази епоха, само че и като цяло в историята на UFC и на MMA. Знам, че хората приказват и за други бойци. Трябва да видите против каква конкуренция са се състезавали тези двамата. Спрете с тези нелепости, че Фьодор е най-велик. "
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Федор Емельяненко (@fedoremelianenkoofficial) на Юли 25, 2020 в 6:03 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР