Дейм Шарън - председател на - преди това предупреди, че

...
Дейм Шарън - председател на - преди това предупреди, че
Коментари Харесай

Бандата за кражби от магазини се зарече да се върне, защото марката джин беше разпродадена, казва шефът на Waitrose

Дейм Шарън - ръководител на - преди този момент предизвести, че престъпността в търговията на дребно доближава „ равнища на зараза “, като бизнесът е изправен пред удар от £12 милиона от кражба от магазин.

Изображение: Dame Sharon White. Снимка на файла: JLP

Инциденти през годината до юни, съгласно полицейски данни за Англия и Уелс, оповестени предходната седмица.

Говорейки с мозъчния концерн Policy Exchange, Дейм Шарън сподели: „ Чувства се в предходната година преминахме от „ Ще сложа спомагателни шест яйца в кошницата си, не съм ги платил, само че в действителност фамилията ми се бори “ към проведени банди, които крадат от магазините по поръчка по метод, който намирам за надълбоко фрапантен.

„ Бях в магазин преди няколко седмици и те приказваха за тайфа, която идва в магазина и търсят избрана марка джин, и бяхме разпродадени... Те споделиха: „ Дон „ Не се тормозете, ще се върнем в понеделник, тъй като знаем, че през уикенда ще се попълните “. банди за обири в магазини.

Джон Луис ще приключи добавките към пенсии за £10 милиона, защото схемата се движи към остатък

Тринадесет огромни търговци на дребно - в това число Tesco, Co-op, John Lewis и Marks and Spencer - способстват с 60 000 английски лири за две години, а Министерството на вътрешните работи - 30 000 английски лири, с цел да финансират новия екип.

Полицията също пое възобновени задължения да участва на място на повече произшествия с обири от магазини, при които има принуждение или чиновниците по сигурността са спрели обвинен.

Прочетете повече от Sky News:

Крадецът претърсва Co-op

Госпожа Шарън сподели, че макар че е имало „ повече диалози “ и „ положителни планове “, това към момента не е оказало „ значително влияние върху терена “.

Тя сподели на публиката, че неприятна реакция на полицията на кражбите от магазини - както и домовите обири и взломите на коли - съставляват " надълбоко спиране на обществения контракт ". закононарушение за нахлуване или корист с служащ в магазин - сходно на законодателството, прилагано в Шотландия.

Бившата шефка на Ofcom, която се причисли, се причисли към бизнеса, благосъстоятелност на чиновници при започване на 2020 година, неотдавна разгласи, че ще го направи, когато приключи нейния петгодишен мандат през февруари 2025 година

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР