Дейл Галоуей разказва историята за едно малко момче на име

...
Дейл Галоуей разказва историята за едно малко момче на име
Коментари Харесай

Виж потенциала в мен и аз ще видя човека в теб! - трогателната историята на Теди Стюард

Дейл Галоуей споделя историята за едно малко момче на име Теди Стюард. То не било от децата, които постоянно се канят по празненства. То се клатело на стола си и през по-голямата част от времето изглеждало отнесено. Говорело единствено когато непосредствено го запитат нещо и отговаряло едносрично. Никога не се обличало както би трябвало, облеклата му миришели - било по-скоро непривлекателно.

Винаги когато учителката му проверявала контролните, изпитвала някакво перверзно наслаждение да акцентира всички неверни отговори. Пишела огромна двойка на листа с малко ченгелче. Може би е трябвало да се замисли, тъй като историята му била в учебното му досие.

Първи клас: Теди е положително момче, има обещаващи заложби, само че обстановката в дома му е доста тежка.
 Полети върху крилете на своята женственост с новия мирис на Джорджо Армани MY WAY Edna предлага Полети върху крилете на своята женственост с новия мирис на Джорджо Армани MY WAY
Втори клас: Теди е спокоен и затворен в себе си. Майка му е болна и несъмнено скоро ще почине.

Трети клас: Теди изостава с материала. Майка му умря през тази година; татко му не се интересува от него.

Четвърти клас: Теди е безнадеждно изостанал. Баща му се реалокира в различен град. Теди живее с някаква своя вуйна. Той е надълбоко угрижен.

Настъпила Коледа и всички деца донесли дарове в учебно заведение. Всички дарове били деликатно опаковани като се изключи подаръка на Теди, който бил завит в кафява амбалажна хартия, залепен с тиксо и надписан: „ За мис Томпсън. От Теди “.

 Ученик учебно заведение Thinkstock

Учителката отваряла подаръците един по един, с цел да може класът да изрази възхищението си. Когато отворила пакетчето на Теди, вътре имало стъклена гривна, на която множеството камъчета били изпопадали и половин флаконче парфюм. Другите деца почнали да се смеят, само че мис Томпсън се овладяла. Слагайки гривната на ръката си, тя споделила:

- Не е ли прелестна, възпитаници? А какъв брой хубаво мирише парфюмът!

След края на часовете Теди страхливо се доближил до нея.

- Радвам се, че харесахте подаръците ми, мис Томпсън - прошепнал той. - През целия ден миришехте като майка ми. И гривната й доста Ви отива.

След като момчето си тръгнало, мис Томпсън се подпряла на бюрото и се разплакала. Тя помолила Бог да й елементарни. Молила Го да й помогне да вижда това, което вижда Той, гледайки момченцето без майка.

Когато децата отишли на учебно заведение на другия ден, пред тях била една нова мис Томпсън. Тя обучавала децата, които се нуждаят от спомагателна помощ - най-много Теди. Към края на годината той съумял да навакса материала и даже изпреварил някои от съучениците си. След това тя дълго не чула нищо зa него.

Един ден получила следната записка:

Скъпа мис Томпсън,

Исках да сте първата, която ще научи, че се дипломирах в гимназията и съм втори по триумф в класа.

С любов: Теди Стюард

Четири години по-късно получила нова записка:

Скъпа мис Томпсън,

Исках да сте първата, която ще научи, че се дипломирам първи по триумф в курса. В университета не беше елементарно, само че ми хареса.

С любов: Теди Стюард

Четири години по-късно получила още една записка:

Скъпа мис Томпсън,

Исках да сте първата, която ще научи, че, считано от през днешния ден, аз към този момент съм магистър Теодор Дж. Стюард. Какво ще кажете? Искам да дойдете на дипломирането ми и да седите там, където би седяла майка ми, тъй като вие сте моето семейство.

С любов: Теди Стюард

Способността да се дефинира цената е една от най-редките й най-големите способности на света.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР