Деян Славчев, известен повече като Део, и съпругата му Мариана

...
Деян Славчев, известен повече като Део, и съпругата му Мариана
Коментари Харесай

Издадоха ги: Део крие в планината бременната булка!

Деян Славчев, прочут повече като Део, и брачната половинка му Мариана Станчева чакат второ дете. Новината разкри бъдещата майка, която сподели наедрялото си коремче на рождения ден на телевизионния водещ. Двамата са буйни фенове на преходите, за това постоянно се крият в планината, надалеч от ежедневните задължения, написа „ Телеграф “.

Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата си годишнина, като събра единствено най-близките си другари и познати за празника. Кадри от празненството, което бе в известна столична пицария, издадоха щастливата новина, че той и Марианка още веднъж ще станат родители.

Двамата към този момент имат наследник, който е на 2 годинки.

„ Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм. Няма такава наслада, това е магия “, споделя Део, който постоянно анулира жена си в грижите за дребния.

Слачев признава, че бащинството е трансформирало целия му свят. Не инцидентно от неуморен купонджия се е трансформирал в мъж за образец. Вечно усмихнатият водещ се е заел и с част от домакинските отговорности, с цел да е в помощ на брачната половинка си, въпреки тя да се оправя чудесно със дилемите вкъщи.

„ Тя е една от най-грижовните майки, да не кажа, че е най-грижовната. Възхищавам й се, внушавам респект и стоя до нея “, откровеничи близка другарка на Мариана. Новината, че шоколадовата дама още веднъж е бременна, приповдигна настроението на почитателите, които обсипаха профилите в обществените мрежи на двама им с честитки.

Първото й забременяване било цяло знамение – „ Проблемът беше, че не следях здравето си. При мен е имало бактерия, която си е работила крепко, а в действителност не е имало никакви признаци. Една година се пробвах да забременея “, бе споделила в края на предходната година Мариана.

Едва тогава тя си разреши да разяснява бременността и появяването на Борислав. „ Тя плачеше, а аз несъответстващо се смеех “, споделя в едно от интервютата си Деян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР