Деян Славчев- Део жестоко съжалява, че така късно се е

...
Деян Славчев- Део жестоко съжалява, че така късно се е
Коментари Харесай

Део натиска жена си за още деца

Деян Славчев- Део грубо съжалява, че по този начин късно се е сетил да основава семейство. Блондинът и половинката му имат един наследник – дребния Борислав, който тази година ще чукне две. Моментът им се виждал съвършен, с цел да възнамеряват още едно отроче, тъй като след толкоз време най-сетне всичко към тях било умерено и хармонично.

„ Ако зависи от мен ще имам още най-малко две деца. Виж, Мариана обаче не е по този начин убедена”, издава Део. Водещият на спортния тотализатор разкрил магията на бащинството чак на 41, откакто с половинката му към този момент се познавали от две години. Преди нея Деян имаше дълга връзка с певицата Лора Караджова, която по-късно размени с танцьорката Елена от „ Денсинг старс”. И с двете шоуменът се надяваше да сътвори крепко и щастливо семейство. За такова мечтаел откогато бил дребен. Никоя от тях обаче не му основала чувство за непоклатимост в общото им бъдеще.

Не такова обаче било ситуацията с мулатката Мариана. Двамата с нея неведнъж са разказвали по какъв начин се срещат в пицарията на брадъра Лео Бианки. След много гонене екзотичната хубавица пристава на блондина и двамата стават една извънредно ексцентрична двойка. Никак обаче не им е елементарно да запазят персоналното си пространство надалеч от любопитни очи. Това и се оказва най-големия потрес за Мариана, която преди този момент в никакъв случай не е попадала в медиите, написа "Уикенд ".

„ За нас елементарните хора това е доста мъчно. Не разбираме известността, до момента в който не се сблъскаме с нея. „ Оженихме” се още преди да сме се опознали, „ родих” още преди да забременея. Бяхме пред разлъка и още куп неща, които хората шушукаха за нас, без да са истина. Дори, когато забременях, нямах опцията да го споделя първо с околните си. Цяла България разбра преди тях”, споделя конфликта си с живота в светлините на прожекторите мулатката.

Тези моменти се оказват едни от най-болезнените за нея, тъй като вадят на бял свят и персоналната й покруса – загубата на майка й, когато е тийнейджърка, раздялата с татко й – нигериец, който не познава съвсем. Заради тези истории и се постанова дълго да страни от публичността. Утехата й идва от половинката й Део, който по това време е обръгнат във всевъзможни истории свързани със славата. Именно поради напрежението, което тя му основава на млади години протяга ръка към дрогата. Пак поради името, с което се снабдява поради пороците си, взема решение да направи смяната и да се заеме със спорт и излекуване на душата и тялото си от зависимостта си. За това, когато половинката му споделя страховете си за това по какъв начин любовта им ще се повлия от голямото внимание към нея, той знае по какъв начин да я успокои.

„ Тайната е да не обръщаш никакво внимание на това, което приказват за теб. Само тогава можеш да се съхраниш и да спреш да си късаш нервите с безсмислени неща”, научила е Мариана след толкоз години до Део.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР