Деян Неделчев–Икебаната ще стане персона нон грата на варненските плажове,

...
Деян Неделчев–Икебаната ще стане персона нон грата на варненските плажове,
Коментари Харесай

Варненски майки пропищяха от прашките на Икебаната на плажа, обмислят подписка срещу него в Общината

 Деян Неделчев–Икебаната ще стане личност нон грата на варненските плажове, където майки пропищяха от неговите прашки. Местни дами обмисляли концепцията за подписка против него, която да подават в Общината, надявайки се на някакви съответни ограничения. По крайбрежието тук-там има табели, забраняващи монокините, само че липсват такива за мъже, които се държат непристойно и си демонстрират съзнателно задните елементи, недоволстват младите майки.

Те постоянно ставали очевидци на скандални и съвсем еротични подиуми с основен участник Икебаната. Певецът се носел с бански вид слип, който постоянно се опитвал да оформи като прашки, въртейки дупе на всички страни, демонстрирайки желанието си да бъде видян, написа " Галерия “.

Напъните му се повтаряли неведнъж, което за възрастните в близост може да е смешно, само че за дребните гледката е повече от шокираща, изясняват още възмутените. Самият Неделчев не давал тип да е обезпокоен от реакциите на хората, нито обърнал внимание на забележките, които се осмелили да му насочат някои дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР