Деян Неделчев-Икебаната претърпя операция на гласните струни преди няколко месеца.

...
Деян Неделчев-Икебаната претърпя операция на гласните струни преди няколко месеца.
Коментари Харесай

Икебаната: Пушачите в баровете ми увредиха гласа

Деян Неделчев-Икебаната претърпя интервенция на гласните струни преди няколко месеца. Според него повода за възпалението му са пушачите по заведенията.

"Близо 3 година работих в заведение край морето, където бях в действителност сполучлив, само че доста се пушеше. В същото време има и климатици, които въздействат на гласа, бацилите са на всички места. Но пушекът в действителност пречи за един глас, а аз пеех по 3-4 часа. Пренапрегнах гласа, пял съм и болен и по този начин се получи един възел на струните. От това най-вече страдат артистите, ораторите и учителите, тъй като те работят с гласа си ", показа той пред в. "България през днешния ден ".

"Бавно се възвръщам. Ходя по доктори, от 6 месеца не съм спрял. Поне още 2 месеца няма да пея. Слава богу, ме оперираха сполучливо и се усещам в действителност добре. Не е нужно да пея непрекъснато, с цел да потвърждавам себе си. Не ми пука, че не пея, икономисал съм някакви пари, разходвам. Като пристигна време да спечелвам, ще спечелвам. Нали знаете, когато човек работи, работи за пари, след това ги дава за здраве ", споделя още Деян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР