Деян Донков е на щат в Народния театър, но парите

...
Деян Донков е на щат в Народния театър, но парите
Коментари Харесай

Импресариото на Данаилов търси работа на Деян Донков - slava.bg

Деян Донков е на щат в Народния спектакъл, само че парите от там не му стигат и му се постанова да работи и в допълнение.

За мъжа на Радина Кърджилова страничните задължения във филми, частни постановки и арт вечеринки са добре пристигнали, а грижата да му ги обезпечава има импресариото Кирил Кирилов.

Кико запълваше с представления и графика на починалия Стефан Данаилов. Именно той качи Ламбо отново на сцената паралелно до Аня Пенчева в плана „ Актрисата”, трансформирал се в лебедовата ария на Мастера. Импресариото работеше и със Стоянка Мутафова, когато комедийната прима към момента не бе рухнала около здравословните си проблеми. Той провежда даже двата мегаспектакъла, с които легендата на Сатирата отпразнува 97-ия си рожден ден в зала 1 на НДК през февруари и март.

Онзи ден напористият управител привика Динката на следобедна среща край Народния спектакъл. Актьорът скандалджия дойде на рандевуто с черния си „ Мини Купър”, а в колата беше и жена му. Звездното семейство слезе от автомобила и се здрависа с импресариото, а няколко минути по-късно Радина реши да изостави мъжете.

„ Аз нали не ви дотрябвам? Ще се върна в колата, че ми е студено”, рече тя и се отдръпна, написа Уикенд.

Останали сами на тротоара, Кирилов и Донков започнаха да си приказват по работа. Кико издиктува на артиста телефонен номер, след което го инструктира по какъв начин да го употребява. „ Ще звъннеш и ще си кажеш претенциите. Аз съм уговорил всичко за присъединяване ти, само че е добре да те чуят и лично”, сподели въодушевено на клиента си маститият импресарио.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР