Дея спорт спечели първи исторически трофей в клубната си витрина,

...
Дея спорт спечели първи исторически трофей в клубната си витрина,
Коментари Харесай

Валентин Братоев: Финалът бе опита срещу младостта

Дея спорт завоюва първи исторически трофей в клубната си витрина, откакто победи в шампионата за Купата на България по волейбол. На финала в зала " Левски София " бургазлии надиграха Левски София с 3:1 гейма.

" След като сме състезатели били на обичайно равнище, споделих, че няма да се оставим да стартираме по този метод, както в мача с ЦСКА. Много се веселя, макар че във втория гейм Левски игра доста добре. Затрудни ни извънредно доста и си взе гейма. Получи се една нелепа травма на Симеон Николов, един мой удар очевидно е срещнал пръста му. С него не е ясно кой по какъв начин щеше да стои ", разяснява някогашният национал и волейболист на Дея спорт Валентин Братоев след триумфа.

" Като цяло беше предишното против бъдещето. Опитът с младостта. Ние към момента сме дейни състезатели, играли на обичайно високо равнище за българи, само че ние сме към края на това, което можем. От другата страна бяха бъдещите фрагменти на националния тим, има пет-шест момчета, които ще застъпят ", сподели Братоев.

" Съперникът имаше леко терзание. Ние играем волейбол от 20 години ", добави волейболистът на Дея спорт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР