Дея спорт (Бургас) спечели плйаута срещу Тетевен волей с 3-2

...
Дея спорт (Бургас) спечели плйаута срещу Тетевен волей с 3-2
Коментари Харесай

Петър Дочев след промоцията на Дея спорт: Поставям си цели и ги изпълнявам

Дея спорт (Бургас) завоюва плйаута против Тетевен волей с 3-2 и стана 12-ият член на волейболната Суперлига. Така Бургас ще има два тима в " групата на майсторите ", а Петър Дочев още веднъж ще управлява първокласен отбор. През предходната година той изведе Нефтохимик до купата, само че някои разлики с част от състезателите, доведоха до неподновяване на неговия контракт.

Оптиният ментор даде забавно изявление пред bgvolleyball. com, което предлагаме на вашето внимание.

 Теди Салпаров: Везенков се обади на Папазов, само че от ЦСКА отхвърлиха
Теди Салпаров: Везенков се обади на Папазов, само че от ЦСКА отхвърлиха

Още няма изясненост за плейофните срещи в София

Успяхте да извоювате победа в тежък мач, вашият коментар?

- Да, получи се в действителност доста тежък мач, само че значимото е, че успяхме. Ние сме млад клуб, занапред ще се чува нашето име. Тази победа бе като един подарък за моите момчета, за тяхното предпочитание и безрезервен дух, с който играха и изковаха триумфа. Мога да кажа, че написахме историята.

Влязохте мъчно в мача, на какво се дължи това?

- На огромното напрежение. Състезателите доста желаеха успеха и да се потвърдят. Нямахме специфична задача от управлението да се класираме за Суперлигата непременно, още от дебютния ни сезон. Но момчетата го почувстваха като морално обвързване и дадоха всичко от себе си.

Вие персонално задоволен ли сте?

- Естествено, няма по какъв начин другояче, постигнахме огромен триумф. Още повече, че успяхме да се наложим над тим от Суперлигата и да се изкачим нагоре. Тази победа е венец на едногодишните ни старания, на всички компликации, които преодоляхме с цел да стигнем до тук.

За втори следващ сезон постигате триумф, преди година шампионска купа с Нефтохимик, в този момент промоция за Суперлигата, по какъв начин се чувствате?

- Това са две са разнообразни неща, само че и двете са сладки, и едното и другото. Поставям си цели и ги извършвам. Това ме радва и ме изпълва с още повече упоритости.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР