DeWALT е американска марка електроинструменти.Историята на марката DeWALT датира от

...
DeWALT е американска марка електроинструменти.Историята на марката DeWALT датира от
Коментари Харесай

Защо си струва да купим оборудване DeWALT

 DeWALT е американска марка електроинструменти.

Историята на марката DeWALT датира от 1922 година, когато инженерът Реймънд Де Волт основава първия в света радиален трион, който по -късно се трансформира в стандарт на електроинструменти за други компании. По време на Втората международна война, сходно на доста компании по това време, DeWALT извършва държавни поръчки за защита.

От 1992 година компанията се нарежда като производител на индустриални принадлежности, избирайки жълто-черни цветове за марковите си артикули, защото това ги прави по-лесно разпознаваеми. На по-късен стадий асортиментът на DeWALT се уголемява доста. Компанията стартира да създава отвертки, бормашини, гаечни ключове, акумулаторни принадлежности за домашна приложимост и още доста други.

Днес DeWalt е дъщерно сдружение на най -големия тръст Stanley Black & Decker и е преди всичко в Съединени американски щати по продажби на професионални електроинструменти.

работи върху създаването на висококачествени принадлежности в продължение на доста години или даже десетилетие. Историята на марката датира от 100 години. И това е в действителност впечатляващо време за постигане на действителни висоти в развиването на ръчните и електрически принадлежности. Ето за какво комбинираният абрихт-щрайхмус DeWalt, шлифовъчните машини, ъглошлайфи и други са толкоз известни по целия свят. Но дано да забележим преимуществата и характерностите на такава техника.

Основен подбор на компанията

- Бормашини, отвертки и гаечни ключове - за битова и промишлена приложимост

- Чукове - в това число 30 -килограмови, диамантени триони - за рязане на каменни и керамични произведения, диамантени бормашини с 2 и 3 работни скорости

- Прободни триони и триони - бутални, кръгли, митри, за рязане на дърво, керамика, железни сплави. Произвежда се както като машинален инструмент, по този начин и със задвижване - бензиново или електрическо

- Оборудване за шлифовъчни работи - лентови, вибрационни, ексцентрични мелници, фрези, в това число ръбови фрези, ъглошлайфи - дребни и огромни, и рендета

- Модели за гланциране и право шлайфане

- Пистолети с парещ въздух и осцилиращи принадлежности - универсална версия на трион с 30 плъгини

- Лазерни нивели  - самонивелиращи се, лазерни далекомери и други измервателни устройства

- Бормашини, отвертки, равнища, отвертки, гаечни ключове, работещи на акумулатори

- Промишлени прахосмукачки с друга мощ

- Машини за рязане и удебеляване

- Консумативи и аксесоари за съоръжение

DeWalt създава специфични машини за експерти

Първото нещо, което прави усещане, е богатият подбор от съвременно съоръжение, предлагано от производителя. Явно, че разработчиците се пробват да отговорят изцяло на потребностите на безусловно всички консуматори - от домашните занаятчии до експертите, работещи в индустриални мащаби. И такова многообразие няма по какъв начин да не радва, тъй като дава действителна независимост на избор, която неведнъж осезаемо ни липсва.

Предимствата на съоръжение DeWalt или си коства да закупите артикули от тази марка

Прави усещане, че разработчиците на марката не се стремят да пуснат инструмент с тясна специализация. Просто казано, всички устройства се гордеят с изключителна продуктивност. Всичко е на равнище: устойчивост, функционалност, резистентност на повреди, елементарност и лекост на потребление, устойчивост. Почти никоя марка в света към момента не е съумяла да реализира такива резултати и това е доста значимо.

Ето и няколко съществени преимущества оборудването на марката

Мощност

Тя постоянно ясно дава отговор на заявената. Няма машинация от страна на производителя. В доста връзки отличното показване на компанията беше подкрепено от новаторски безчеткови мотори за някои модели съоръжение, които в този момент се конфигурират освен в мрежата, само че и в акумулаторния инструмент.

Производителност

Всеки модел, от най-простото домакинско приспособление, до най -професионалното, може да работи дълго време без спиране. В същото време оборудването не прегрява и не отстъпва от позициите си, като резервира всички механически характерности от стартовата си форма.

Сигурност

Повечето модели съоръжение имат вградена отбрана, която защищава машините от прегряване и претоварване. Животът на експертите, боравещи с тях, се улеснява доста от съществуването на предпазител, който предотвратява и инцидентното им пускане.

Удобството при потребление

Производителят е оборудвал своите артикули с доста на практика функционалности. Така че, съгласно експертното мнение на майсторите, можем да заключим, че доста хора в действителност харесват опцията да употребяват съоръжение DeWalt. То е в действителност комфортно, изключително когато се употребява професионално. Тогава количеството работа, която би трябвало да се свърши дневно, е огромно и никой не желае да губи време. Освен това почитателите на марката означават внимателността и ергономичността на дизайна на всяко от устройствата, логичнотото и практично нареждане на бутоните и превключвателите.

Известна на пазара повече от 90 години, компанията продължава да жъне триумфи и нейните артикули да бъдат едни от най-предпочитаните по целия свят.

DeWalt създава 300 модела електрическо съоръжение и повече от 1000 разнообразни консумативи и аксесоари.

Фабриките на DeWalt са позиционирани в Америка, Европа и, несъмнено Китай. Търговската марка DeWalt е благосъстоятелност на Stanley Black & Decker Corporation. Според специалистите, тази марка е една от най-бързо разрастващите се.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР