Девойките били над 18-годишни от цяла БългарияНа 26 август 2019

...
Девойките били над 18-годишни от цяла БългарияНа 26 август 2019
Коментари Харесай

Мрежа за проститутки разбиха в Слънчев бряг

Девойките били над 18-годишни от цяла България

На 26 август 2019 година към 23.15 часа чиновници от отдел „ Криминална полиция ” при ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили провели полицейска интервенция, при която обезвредили реализирането на вътрешен трафик. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

Проверен е еротик-бар, ситуиран в централната част на Слънчев бряг, в който са открити 10 девойки на възраст над 18 години от цяла България. Някои от тях работели на трудов контракт, като танцьорки, само че при извършените процесуално-следствени дейности е установено, че главната цел на девойките и заведението е даване на полови услуги против възнаграждение.

Намерени са пространства, особено оборудвани за задачата, ситуирани в заведението, в които по време на профилираната полицейска акция са открити и клиенти, ползващи полови услуги от девойки. Установено е, че минималната сума за полова услуга е 100 лева, само че същата е могла да се промени по преценка на момичето в по-голям размер.

За период от 24 часа са арестувани  50 годишен пловдивчанин, визиран съгласно обясненията на пострадалите от трафика, като притежател на заведението и лице, което набира и приема девойки, предоставящи полови услуги против обещания и предоставяне на парични облаги, както и 33 годишна поморийка, работеща публично, като барман в заведението, само че ръководеща активността и занимаваща се също с набиране и приемане на девойки за полови услуги.

Тя отчитала паричните суми, заработени от девойките на 50 годишния пловдивчанин. Част от работещите в еротик-бара девойки са разпитани в качеството на потърпевши от трафик пред арбитър от Несебърския областен съд.

На 50 годишния пловдивчанин е повдигнато обвиняване по член 159 А алинея 2 т. 6 от Наказателен кодекс / трафик на хора/, по който е планувано от 3 до 10 години отнемане от независимост и санкция в размер от 10 000 до 20 000 лева, като периода на задържането му е продължен на 72 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР