Девойка падна с „Ауди”-то си в шубраците край пътя между

...
Девойка падна с „Ауди”-то си в шубраците край пътя между
Коментари Харесай

От последните минути! Момиче се хвърли с колата си в шубраците край пътя между Враца и Криводол /снимки/

Девойка падна с „ Ауди”-то си в шубраците край пътя сред Враца и Криводол, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.
Пътнотраспортният случай е станал преди минути. Около 20-годишно момиче пътувало с „ Ауди А3” с врачанска регистрация от Враца към Криводол, когато внезапно гръмнала предната лява гума на колата, тя станала неконтролируема и почнала да се върти като най-после се спряла в шубраците.
Свидетели на каскадата подали сигнал на незабавния телефон, като сега се чака на мястото да дойдат екипи на полицията, които да документират случая и да тестват за алкохол и наркотични субстанции младата шофьорка.
За благополучие девойката се е оттървала единствено с уплахата от случилото се и няма пострадвания. Материалните вреди по автомобила предстоят да бъдат изяснени, а за изваждането му е нужна помощта на Пътна помощ.
Пътуващите от и към Криводол да се движат с нараснало внимание, защото пътният случай е тъкмо след стеснен завой, което може да бъде причина за следващи катастрофи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР