Девойка от английския град Престън случайно разбрала, че приятелят ѝ

...
Девойка от английския град Престън случайно разбрала, че приятелят ѝ
Коментари Харесай

Мъж предлага на непознати да изнасилят приятелката му

Девойка от британския град Престън инцидентно схванала, че приятелят ѝ предложил на непознати в интернет да я изнасилят. Приятелка на момичето описа за това в Twitter като английското издание Daily Mail разгласява извадки от постовете. Според създателя на изявленията в обществената мрежа, нейната другарка, която е била дружно с обичания си от четири години, заподозряла, че той ще ѝ предложи брак.

За да удостовери догатките си, тя решила да прегледа известията в пощата на телефона на приятеля си. Момичето очаквало да откри писмо, потвърждаващо поръчката на сватбения пръстен или проекти за самото предложение.

Вместо да удостовери догатката си, британката разкрила известие, датиращо от пролетта на 2018 година, което я поразило и отвратило. В него той отговарял на публикация на уеб страницата Craigslist. Обявата била дело на мъж, който търсел жена, която да „ извърши фантазията му за обезчестяване “. Приятелят на девойката дал отговор на "търсещия ", че може да изнасили приятелката му. Когато британката схванала за постъпката на приятеля си, тя поискала пояснение. "Изглежда като че ли не съм бил аз... Не знам по какъв начин се е случило. Сгреших. Мразя себе си за това. Срамувам се. Не желая към този момент да съм на този свят. Разстроих те, а в действителност желаех единствено да те направя щастлива ", опитвал се мъжът да се оправдае.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР