Девня-древна и модерна Девненецът Георги Димитров заяви пред репортер на Девня-древна

...
Девня-древна и модерна
Девненецът Георги Димитров заяви пред репортер на Девня-древна
Коментари Харесай

Свидетели твърдят: Заразен с коронавирус от Девня е имал контакти, преди да влезе в Инфекциозното

 Девня-древна и модерна Девненецът Георги Димитров съобщи пред кореспондент на Девня-древна и съвременна, че е виждал с очите си инфектирания с COVID-19 Станислав Димов на най-малко 3 места, преди да бъде приет в болница в инфекциозната клиника във Варна.

Димитров акцентира, че има очевидци, които могат да потвърдят това, и ги прикани да изкарат записите от видеокамерите на обектите си. Той е алармирал за случая и на тел. 112, само че оттова го посъветвали да си стои у дома.

" Заставам с името и лицето си пред Вас и не ме е боязън да приказвам! Искам да бъда чут от всички и най-много от виновните институции! Видях с очите си Станислав Димов в хранителен магазин в село Кипра, в автосервиз в Девня и на опашка пред " Изипей “ (също в Девня - бел. ред.), на която имаше над 10 души “, описа Георги Димитров.

Свидетелят добави, че не се сеща навръх коя дата е видял съгражданина си, само че бе безапелационен, че е било неотдавна и в два поредни дни. Във всички обстановки, на които Димитров е станал очевидец, Станислав е бил без маска и ръкавици.

Младият мъж, който до неотдавна е бил търговски представител на компания за антифриз, е направил в допълнение изследване, от което е открил, че инфектираният е ходил в още два автосервиза в Девня, а по-късно и във Варна.

Че това се е случило, удостоверява и Яна Николова – жена на притежателя на сервиза във Варна във фейсбук групата " Коронавирус Варна “. " Девня - антична и съвременна “ се свърза с нейния брачен партньор Манол Николов, който описа, че Станислав е отишъл в сервиза на 28 март.

" Моля ви се, момчета, нямам никакви пари, нямам какво да хапвам! “, декларирал Станислав пред тримата монтьори с молба да закупят катализатора му. От фотосите в медиите в понеделник сутринта Манол разпознал клиента си и незабавно подал сигнал на тел. 112.

Възмутен от операциите, монтьорът писал на Станислав в обществената мрежа, а в отговор получил закани за физическа разпра. Манол даде на медията ни и фрагменти от визитата на девненеца в автосервиза, който всеки миг ще бъде запечатан, а тримата монтьори ще бъдат сложени под домашна карантина за период от 2 седмици.

Припомняме, че пред " Девня - антична и съвременна “ и пред други медии Станислав съобщи, че е минал границата на 28 март и непосредствено e отишъл в болничното заведение, спазвайки всички ограничения за сигурност заради подозренията, че е инфектиран с ковид.

От нощес той не дава отговор на въпросите на " Девня - антична и съвременна “ във връзка появилите се изказвания, че не е споделил истината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР