Девите имат репутацията на трудолюбиви и методични ръководители, които се

...
Девите имат репутацията на трудолюбиви и методични ръководители, които се
Коментари Харесай

Връзката между две ДЕВИ съвсем не е създадена в рая. Ето защо:

Девите имат репутацията на работливи и методични ръководители, които се стремят единствено да бъдат съвършени във всеки аспект от живота. Така че, когато става върос за обич може би се чудите дали най-хубавата композиция за една Дева е друга Дева. Човек може да сложи аргумента, че единствено сърцето на Дева може да разбере и оцени друга Дева. Това обаче не постоянно е по този начин. Няма подозрение, че Девата може да построи ужасно другарство с човек, роден под същия зодиакален знак. Но може да прочетете нататък, с цел да знаете за избрани трендове, които могат да причинят раздор сред такива сътрудници.

Те затварят страстите, вместо да се усещат уязвими
Искате постоянна връзка? Създайте я с някоя от тези зодии
Ако стабилността е това, което търсите в една връзка, може да се наложи да чакате дълго, с цел да го постигнете. Рядко се случва хората да...
Прочети повече
Въпреки че не е явно незабавно, Девите могат да бъдат чувствителни и са склонни да се опасяват да не наподобяват уязвими. Следователно те затварят страстите си, вместо да избират открити диалози с сътрудниците си. Тяхната непрекъсната потребност да запазят надзор може да бъде нездравословна в връзките.

Егото има наклонност да застава сред двамата

Хората, които оставят егото да ги управлява, мъчно се поправят след борба с обичания си. Освен това им е мъчно да простят на сътрудниците си каквато и да е недискретност във връзката. Тъй като и двете Деви ще имат здравословно възприятие за самоуважение и много огромно его, може да им е мъчно да слязат от високия си кон и да създадат компромис в името на връзката си.

Нуждата от съвършенство води до рецензия
Ето за какво връзката сред СКОРПИОН и ДЕВА е една от най-хубавите
Земните знаци като Дева, Телец и Козирог са склонни да се схващат доста добре с водните признаци на зодиака, като Рак, Скорпиони и Риб...
Прочети повече
Добрата връзка може да наподобява подхранваща и хармонична. В последна сметка кавгите са неизбежни, само че рядко би трябвало да се случват в здрави връзки. Макар че този дует може да наподобява като идеалната композиция, Девите са склонни да се сблъскват с провокации, до момента в който се пробват да потушат потребността си непрекъснато да подлагат на критика обичания.

Срещи с Дева

Въпреки че е известно, че са доста сериозни, те носят голям брой позитивни качества, които вършат този знак наслада. Вероятно по тази причина Девите имат огромен афинитет към водните знаци и други земни знаци като Козирог и Телец.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР