Девина Василева, дъщерята на Васил Василев-Зуека, изгря с роля в

...
Девина Василева, дъщерята на Васил Василев-Зуека, изгря с роля в
Коментари Харесай

Дъщерята на Зуека влюбена в колега

Девина Василева, дъщерята на Васил Василев-Зуека, изгря с роля в новия сериал на bTV " София у дома ". Телевизионният й дебют бе преди дни, като в лентата тя се превъплъщава в ролята на Неда – непокорната щерка на суровата брокерка Камелия (Илияна Лазарова). Афектирана, че майка ѝ не я пуска на музикален фестивал в Румъния, тя взема решение да я злепостави пред сътрудниците ѝ и съзнателно се проваля на изпитите в учебно заведение, макар че е измежду първенците на випуска.

В студиото на „ Преди обед “ Девина показа, че присъединяване ѝ в новия български сериал на bTV напълно не е било планувано: „ Снимахме „ София у дома “ предишното лято, там започнах първата си работа като втори асистент-режисьор. Когато към този момент бяхме преполовили фотосите, се оказа, че имаме проблем с намирането на актриса, която да изиграе Неда. Докато бяхме на среща за идващия блок, Кръстьо Ламбев – продуцентът на сериала, просто се обърна към мен и ме попита: „ Искаш ли ти да си? “. Въпреки че в началото го приема като смешка, малко по-късно Девина получава имейл с репликите на Неда и взема решение да се провокира. За задачата първо си боядисва косата.

„ С Неда си приличаме по това, че и двете нямаме цедилка. Може би малко повече обмислям нещата, за разлика от нея. Тя просто скача и не мисли за следствията “, показа Девина пред Сашо и Катето Евро в студиото на „ Преди обед “.

Младата режисьорка бе сюрпризирана със особено включване от Васил Василев-Зуека от Испания, който не спести похвалите си за телевизионния ѝ дебют: „ Направо влетя в сериала, в случай че би трябвало да съм почтен, бях доста прелестно сюрпризиран. За мен Девина има доста прелестно наличие – като актриса тя е доста органична и камерата я обича. Искам да ѝ пожелая на първо място да не се помирява със личните си резултати, а да гони максимума “.

На снимачната площадка на „ София у дома “ Девина среща и любовта в лицето на Мартин Кирилов, който е сет дресър на сериала. „ Любовта на терен е доста постоянно срещано нещо, само че да издържи толкоз дълго – към този момент 11 месеца, е рядко събитие. Всичко се случи по време на нощни фотоси, озовахме се в една стая, започнахме да си приказваме и от приказка на приказка… излязохме на среща “, издаде тя.

В студиото на „ Преди обед “ стана ясно, че следва да забележим Девина и в американска продукция на „ Дисни “, един до друг с Лиъм Нийсън и Дейзи Ридли (Рей от поредицата „ Междузвездни войни “). Филмовата лента се развива през 1930 година и споделя за жена, преплувала Ламанша.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР