Девин. Девин има нужда от промяна. Това каза председателят на

...
Девин. Девин има нужда от промяна. Това каза председателят на
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Мустафа Карадайъ от Девин: Община Девин има нужда от промяна

Девин. „ Девин има потребност от смяна. ” Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща с поданици на община Девин. Движение за права и свободи поддържа претендента за кмет на община Девин Здравко Иванов, който е повдигнат от локална коалиция с присъединяване на Движение за права и свободи, оповестиха от пресцентъра на партията . Карадайъ сподели, че е извънредно време и в Девин да се случва нещо. " В последния мандат в Девин не се случва нищо, тъй като няма концепция да се случи, добави той. През тези четири години ГЕРБ беше в централната изпълнителна власт, само че в Девин не се случваше нищо. През тези 4 години Движение за права и свободи не беше в централната изпълнителна власт, само че ние пътуваме и виждаме какво се случва в Борино, Сатовча, Неделино, Мадан и Рудозем. Тези общини се ръководят от Движение за права и свободи и там нещата се случват ", разгласи Карадайъ. Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че в политиката би трябвало да отправим покана и да си изберем врата, на която да почукаме. По думите му поканата в политиката се показва в изборни гласове. " Гласуването значи отправянето на покана към съответната политическа мощ. Ако огромните партии получават по 200-300 000 гласа от огромните градове, а от Девин получават 3000 гласа, по кое време ще ни пристигна реда да ни извърнат внимание? Точно поради това Движение за права и свободи се грижи за дребните обитаеми места и дребните общини ", бе безапелационен ръководителят на Движение за права и свободи.
" Предразсъдъците в Родопите се постановат от хора, които нямат лична политическа еднаквост ", сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. " Говоря за националистите в Народното събрание и ГЕРБ ги вкара във властта, без да има потребност от това. Въпреки завета на Левски, ние разрешаваме някой да ни излиза с противоположния мотив, че няма да гласоподават за турци и мюсюлмани ", сподели още той.
Цонев съобщи, че Движение за права и свободи е най-патриотичната групировка и букет от етноси и религии. " Формулата на листата и на кмета е тъкмо това, което предлага Движение за права и свободи. Да градим дружно и да разделяме хората единствено по това дали могат или не могат, дали са почтени или какъв брой обичат хората, само че по друго не може да ги разделяме, изясни той. Така би трябвало да се ръководи България – с мозъка, гения и цвета на нацията, без значение от какъв етнос е и каква вяра изповядва. Това е нашето верую ", заключи Цонев.
На предизборната среща участваха още националният представител Хайри Садъков и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Смолян Салих Аршински.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР