Devil May Cry 5 ще предлага на играчите да похарчат

...
Devil May Cry 5 ще предлага на играчите да похарчат
Коментари Харесай

Devil May Cry 5 ще има микротранзакции и това не е добре

Devil May Cry 5 ще предлага на играчите да похарчат същински пари, с цел да ъпгрейднат героите си.Това стана ясно от ранна версия на играта, показана на огромното ревю Tokyo Game Show. В нея проличава, че на специфични места, известни като Divinity Statues, може да си купите така наречен orbs, които да ползвате за по-бърз ъпгрейд . Системата към този момент бе употребена в Devil May Cry 4 Special Edition, само че имайки поради рецензията, която микротранзакциите получават в последно време, изненадващо е, че тя се завръща.
И изненадата, несъмнено, е неприятна .

Естествено, Capcom показва това просто като опция за играчите. Истината обаче е, че няма причина, която да оправдава потребността от спомагателни разноски, когато сте си купили високобюджетна игра на цялостна цена.

„Искаме да дадем на хората алтернатива. Ако желаят да спестят време и да получат всички ъпгрейди едновременно, могат да го създадат. Но персонално аз не мисля, че всичките ъпгрейди са им нужни. Трябва да може да играете по този начин, както искате“, изяснява основният дизайнер на Devil May Cry 5 Хидеаки Ицуно.

Няма подозрение, че новината е много неприятна за една другояче предстояща игра. Нямаме концепция дали нещо ще се промени до нейната премиера през март 2019 година, само че е несъмнено, че включването на микротранзакции няма да ѝ завоюва почитатели.

Успоредно с това стана ясно още, че Devil May Cry 5 ще има някаква форма на мултиплейър режим , в който до трима играчи ще играят по едно и също време, само че към този момент Capcom не дава повече детайлности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР