Деветото поколение процесори Intel Core получи своето логично развитие. То

...
Деветото поколение процесори Intel Core получи своето логично развитие. То
Коментари Харесай

Intel пусна процесор i9 за лаптопи

Деветото потомство процесори Intel Core получи своето разумно развиване. То беше показано преди шест месеца за настолни компютри, а в този момент компанията извади процесор i9 и за преносими компютри. Представената серия от процесори е основана по 14-нм технология и с архитектура Coffee Lake, предопределена главно за преносими компютри, таблети и други мобилни устройства.

Разработчиците дават обещание нарастване на честотата на фрагментите в игровите приложения с 56%. Другото, което прави усещане е с 54% по-голямата скорост при обработката на 4К видео. Тестовете на компанията Intel върху играта Hitman 2 демонстрират, че Core i9-9980HK усилва fps с 18% спрямо процесора 8950HK. При работата с 4К видео нарастването на скоростта на обработка е 28%.

Най-мощният от показаните е Core i9-9980HK, който е с осем ядра (16 потока) и тактова периодичност 2.4 гигахерца. В режим Boost последната нараства до 5 гигахерца. Процесорът поддържа технологията Hyper-Threading. Процесорът разполага и с впечатляваща кеш памет от 16 мегабайта.
 Intel пусна процесор i9 за преносими компютри
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР