Деветнайсетгодишната Стела е обвинена в убийството на мъж със съмнителен

...
Деветнайсетгодишната Стела е обвинена в убийството на мъж със съмнителен
Коментари Харесай

Време за четене: Почти нормално семейство

Деветнайсетгодишната Стела е упрекната в убийството на мъж със подозрителен бизнес. Родителите й – извънредно уважавани в града, са изправени пред тежка морална алтернатива – имат вяра ли в невинността на щерка си... И до каква степен ще стигнат, с цел да я защитят.

Вярата на бащата
Адам е дирек на общността, предан татко и лоялен брачен партньор. Когато бъдещето на щерка му е сложено под въпрос, той осъзнава, че е подготвен на всичко, с цел да я отбрани. С всяка граница, която пресича, той разкрива свои непредвидени тъмни страни.
 Под слънцето с бижутата на лято 2019! Edna предлага Под слънцето с бижутата на лято 2019!
Лоялността на дъщерята
Стела е нормално момиче, което мечтае за самостоятелност и вижда фамилията си в една напълно друга светлина. А престоят в килията изкарва нескрито мисли, с които се е борила цялостен живот.

Етиката на майката
Улрика е юрист по наказателни каузи. Амбицията ѝ да избави щерка си е обезверена, а залогът е необикновено висок.
Докато историята на закононарушението се разпростира, едно видимо обикновено семейство се разпада...

Едвардсон показва трите гледни точки, като построява многопластова картина както на динамичността в фамилията, по този начин и на настройката на обществото. Той ловко тъче мрежа, в която всички са заплетени и нищо не е такова, каквото наподобява.

"Почти обикновено семейство " бързо се трансформира в международен бестселър. Правата за издаване на книгата са продадени допълнително от 30 страни. Романът оглавява класациите, а читателите и рецензията са единомислещи, че майсторството на Едвардсон е впечатляващо.

 книга ИК " ЕРА "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР