Деветкратният шампион в MotoGP Валентино Роси отказа да стисне ръката

...
Деветкратният шампион в MotoGP Валентино Роси отказа да стисне ръката
Коментари Харесай

Роси отказа да стисне ръката на Маркес

Деветкратният първенец в MotoGP Валентино Роси отхвърли да стисне ръката на съперника си Марк Маркес по време на конференцията преди старта на спортния уикенд от шампионата в Сан Марино. С жеста си Доктора сподели, че не е не запомнил виновника за случая в Аржентина по-рано тази година.
After Rossi refuses to shake Marquez's hand, Lorenzo likens the Italian rider to a " little child ":https://t.co/V8NrlQcftn #MotoGP #SanMarinoGP
— Motorsport.com (@Motorsport) September 6, 2018
Двамата мотоциклетисти са във омраза от края на сезон 2015, когато съгласно Валентино Маркес го саботира, с цел да изпусне десетата купа от ръцете си. На идната година обаче надарените водачи си стиснаха ръцете на подиума в чест на починалия на пистата водач от Moto2 Луис Салом. Напрежението в техните връзки още веднъж се върна в Аржентина този сезон, когато Марк бутна Валентино от трасето и той катастрофира. След финала на надпреварата Марк се опита да се извини, само че бе изпъден от бокса на темпераментния италианец, а неговият доближен Учио Салучи назова това " ПР смешка ".

В изявление за италианската медиа TV8 тази седмица Маркес съобщи, че би желал да реализира мир с Валентино. " Аз нямам проблеми с него. Когато бяхме в Аржентина всичко бе умерено. После аз направих неточност, а Роси нямаше шанс да е на неправилното място, само че аз се пробвах да се извиня ".

По време на конференцията Роси бе помолен да разяснява връзките им. Той съобщи, че те са положителни и няма защо да реализират мир. Тогава Маркес му подаде ръка, само че Роси поклати глава и отхвърли да я стисне: " Ние нямаме потребност да си стискаме ръцете. Нямаме проблем ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР