Деветият филм на Куентин Тарантино - Имало едно време... в

...
Деветият филм на Куентин Тарантино - Имало едно време... в
Коментари Харесай

Тарантино най-гледан по света и у нас

Деветият филм на Куентин Тарантино - " Имало едно време... в Холивуд ", предстоящо притегли най-вече фенове в киносалоните у нас, сочат данните от предишния уикенд. Българската аудитория този път не разочарова с усета си и избра историята за " златните времена " в Меката на киното пред плиткоумния екшън " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ". Носталгичната приказка със заплашителен край и присъединяване на Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Ал Пачино, Марго Роби, Кърт Ръсел, Тим Рот, Дакота Фанинг и др. е гледана от 16 781 фенове и е събрала 169 982 лв. от билети. 

" Хобс и Шоу " с Дуейн Джонсън-Скалата и Джейсън Стейтъм въпреки всичко бе отличник в своята премиерна седмица и към този момент се радва на 125 860 български фенове. По същия метод и римейкът на " Цар Лъв " гладко слиза от върха и към този момент е на трето място, въпреки да е натрупал 243 479 фенове и 2 448 026 лв. за общо пет седмици разпространяване у нас.

" Имало едно време... в Холивуд " се радва на постоянни доходи и по света. Той не съумя да оглави топ 10 на най-гледаните филми в Съединени американски щати, само че го направи в 46 други страни, измежду които Англия, Франция, Германия и Русия. Филмът е събрал към този момент 53.7 милиона $ от интернационално разпространяване, а тази седмица ще тръгне в останалата част от света (все още не са го гледали в Италия, Япония, Мексико, Унгария...). Това е най-хубавият премиерен уикенд на Куентин Тарантино в цялата му кариера, като предходният му персонален рекордьор бе " Джанго без окови " от 2012 година За целия си витален цикъл по кината " Джанго " е инкасирал 162.8 милиона $, а " Имало едно време... " го следва по петите със 115.3 млн. и към момента идни премиерни прожекции в доста страни.

" Имало едно време... в Холивуд " бе показан за пръв път на фестивала в Кан през май тази година, а постоянните му прожекции започнаха в края на юли в Съединени американски щати. Филмът сигурно ще се подреди и измежду кандидатите за номинации и награди " Оскар " през 2020 година
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР