Деветият филм на Куентин Тарантино - Имало едно време... в

...
Деветият филм на Куентин Тарантино - Имало едно време... в
Коментари Харесай

Тарантино привлече повече зрители от „Хобс и Шоу“

Деветият филм на Куентин Тарантино - " Имало едно време... в Холивуд " , чиято премиера беше на тазгодишния фестивал в Кан, предстоящо притегли най-вече фенове в киносалоните у нас , сочат данните от предишния уикенд. Филмът за " златните времена " в меката на киното, в който играят Леонардо Ди Каприо, Брад Пит, Ал Пачино, Кърт Ръсел, Тим Рот, Дакота Фанинг и други, е гледан от 16 781 фенове и има 169 982 лв. от билетите им.

На втора позиция е двуседмичният отличник по зрителски интерес - " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " . Екшънът, в който вземат участие Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Хелън Мирън и действието му се движи сред Лос Анжелис, Лондон, Чернобил и остров Самоа, е гледан към този момент от 125 860 фенове и има 1 402 384 лв. доходи за трите седмици у нас.

Трета позиция е за новата версия на анимацията " Цар Лъв " , спечелила феновете и през 1992 година Позната история за Симба, който от малко лъвче се трансформира в главен кандидат за трона на Лъвската канара, е гледана от 243 479 фенове и има 2 448 026 лв. доходи за общо пет седмици на екраните у нас.

Четвърто място измежду най-гледаните филми е за комедията " Момчета за образец " . Пиперливата история, почнала с кражба на дрон за шпионирането на по-големите, за полово обучение, е гледана от 3682 фенове и има 33 774 лв. доходи за премиерния си уикенд.

На пета позиция е анимацията " Сами у дома 2 " , продължение на кино лентата от 2016 година Приключенията на териера Макс с Гиджет, Рустър, Снежко и тройка тигри-албиноси са към този момент два месеца и половина на екраните у нас и за това време са ги гледали 91 186 фенове и регистрират 864 925 лв. от билетите им.-->

Шести по ред измежду най-гледаните филми е " Спайдър-мен: Далече от вкъщи ". Филмът за европейските завършения, изработен по комиксите на Стан Лий, е към този момент седма седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 72 807 фенове и има 793 640 лв. доходи от билетите им.

Седми в топ 10 е екшънът " Анна " на Люк Бесон . Заснетата във Франция, Сърбия и Италия история за красива манекенка, която се е трансформирала в най-страховития съветски палач в Западна Европа, е към този момент месец на екраните у нас и за това време са я гледали 18 671 фенове и има 166 600 лв. доходи.

Анимацията " Играта на играчките: Пътешествието " е на осмо място. Четвъртият филм от поредицата, в който Уди потегля на странствуване, с цел да откри Бо Пийп, е към този момент втори месец на екраните у нас и е гледан от 36 467 фенове и има 331 112 лв. доходи от билетите им.

Осъвременената игрална история на анимацията от 1994 година - " Аладин " , е на девето място по зрителски интерес след предишния уикенд. За над три месеца филмът на " Дисни ", който е по претекстове от " Приказки от 1001 нощ ", е гледан от 156 164 фенове и има 1 615 922 лв. доходи.

На десето място е трилърът " Анабел 3 ", продължение на историята от " Заклинанието " на Джеймс Уан . Случващото се в злокобна стая, където сред другите прокълнати предмети е и куклата Анабел, е гледано от 35 782 фенове и има 310 061 лв. доходи за осемте седмици у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР