Девети ден вече няма следа от 32-годишния Здравко Янков Чакъров,

...
Девети ден вече няма следа от 32-годишния Здравко Янков Чакъров,
Коментари Харесай

Бащата на Здравко: Девети ден няма следа от сина ми, рухнах от чувство за вина!

Девети ден към този момент няма диря от 32-годишния Здравко Янков Чакъров, който изчезна на 10 септември в Морската градина на Варна и беше публично разгласен за търсене. 
Бащата на младия мъж показа за Varna24.bg че е унищожен от възприятието за виновност, по тази причина че се наложило за минути да остави сина си. След изгубването му взаимоотношенията в фамилията се раздрусали, упреците паднали върху възрастния мъж. Вследствие на изживяния стрес и паника здравословното състояние на татко внезапно се влошило.
Той показа, че от полицията очаквали позвъняване от хората и досега нямало никакво развиване в следствието и издирването на Здравко.
Вчера млада жена с детенце се обадила, с цел да каже на родителите, че отдалече видяла в парка на Техническия университет мъж, който приличал на изчезналия им наследник. Хората хукнали да търсят, само че нищо не разкрили. 
"Стоя в колата и се чудя кой път да хвана, къде да го диря ", споделя обезвереният човек.
Здравко е единственото дете на фамилията, което прави драмата още по-голяма. 
Припомняме, че Здравко е с диагноза параноидна шизофрения. Той не е нападателен към себе си и близките, стига да не бъде предизвикван, сподели преди време татко му. Родителите на младия мъж имали напълно грижа за него. Според тях той не е в положение да си изиска храна или вода. Жизненоважни били и медикаментите, които взема.
Днес бащата на Здравко обаче показа, че в психиатрията давали медикаменти на правилото "проба-грешка ", които успивали болните и ги държали в полусънно положение, с цел да не буйстват. 
Припомняме още, че при изгубването си в Морската градина на 10 септември Здравко е бил облечен със сини маратонки, кафяви чорапи, тениска, върху която е имало риза на квадрати и кафяви дънки.

Всеки, който може да помогне на фамилията с информация може да се обади на следните телефони: 0897620544, 0898950987 и 052331713 или да алармира в полицията посредством тел. 112. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР