Девети ден няма никакви резултати и тази акция наистина е

...
Девети ден няма никакви резултати и тази акция наистина е
Коментари Харесай

Проф. Н. Радулов: Безпрецедентна акция, затова ще събираме трупове

Девети ден няма никакви резултати и тази акция в действителност е невиждана. Акцията надмина и миналогодишната в Нови Искър. Безпрецедентно е, че толкоз доста хора, екипи и техника не могат да реализират резултат.
Това сподели пред Нова телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов във връзка продължаващото търсене на Стоян Зайков в Костенец.

" Недопустим пропуск е второто ликвидиране в града. Не можеш да оставиш индивида самичък да си претърсва къщата. Претърсват се големи региони, само че е различен въпрос по какъв начин тъкмо се претърсват. Този човек се трансформира в изключително рисков престъпен нарушител. Тук би трябвало да попитаме за какво от Министерство на вътрешните работи не са следили този човек. Знаело се е, че този човек има проблеми с дамата. За това в този момент ще събираме трупове, изясни той.

Специализираният отряд за битка с тероризма не би трябвало да се употребява в тази акция. Тези хора са подготвени за друга работа, а не за търсене и защита на обитаеми места. Всички тези служители на реда си пречат там. Тези хора няма да получат изключително възнаграждение и аз съм уверен, че след няколко дни служителите на реда още веднъж ще излязат на митинг за повече средства ", сподели още проф. Радулов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР