Деветгодишно момче почина от сепсис дни след като е изписано

...
Деветгодишно момче почина от сепсис дни след като е изписано
Коментари Харесай

Момче, 9, умира, след като е изпратено вкъщи от болница, въпреки че показва основен симптом на „червен флаг“

Деветгодишно момче умря от сепсис дни откакто е изписано от болничното заведение и му е подадено брошура за грипа – макар съставлява обезпокоителен признак на апендицит.

Дилън Коуп, описван от фамилията си като „ крепко и крепко младо момче “, беше болен от това, което родителите му смятаха за стомашна болест, само че откакто болката му стана мощна, той беше заведен да види своето при персоналния си доктор доктор Ейми Бъртън, която подозираше, че има апендицит, стана ясно от следствието му.

Тя посъветва Дилън да отиде неотложно в Grange Hosptial в Кумбран, Южен Уелс, и се обади авансово с диагнозата си. Докато беше там, Дилън беше прегледан от Саманта Хейдън, педиатрична здравна сестра към Здравния съвет на Aneurin Bevan.

Разследването разбра, че до момента в който госпожа Хейдън е знаела, че неговият персонален доктор е видял Дилън, диагнозата на доктор Бъртън не е била съобщи и тя не наблюдава бележките. Г-жа Хейдън сподели, че това е обикновено, защото тя не желае да се подчинява на оценката на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР