Девет от всеки десет българи имат собствено жилище. А само

...
Девет от всеки десет българи имат собствено жилище. А само
Коментари Харесай

„Дом на всяка цена” в „Темата на NOVA“

Девет от всеки 10 българи имат лично жилище. А единствено за година у нас са подписани близо четвърт милион покупко-продажби за покупко-продажба на парцели. Тази седмица в „ Темата на NOVA ” журналистът Деница Суруджийска и операторите Петър Симеонов и Росен Илиев ревизират в какво се корени желанието на българина да има личен дом, без значение от изискванията и цените.

От десетилетия стопанската система ни е мощно подвластна от имотния пазар и строителството на нови жилища, а това крие опасности за бъдещото й развиване, считат специалистите. В същото време, българинът към този момент трайно си купува домове в Гърция, Испания, даже в Дубай и Съединените щати. Докога ще влагаме главно в парцели? Накъде ще тръгнат цените им? И какво ще се случаи с българските градове в идващите години? Отговорите гледайте в „ Темата на NOVA ” - тази събота, след новините в 19:00.

Докога ще продължим да купуваме домове непременно, не пропускайте в „ Дом непременно ” в „ Темата на NOVA “ - на 10 юни, незабавно след Новините на NOVA в 19:00 часа
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР