Девет министри ще участват в парламентарния контрол днес (11 май).

...
Девет министри ще участват в парламентарния контрол днес (11 май).
Коментари Харесай

Девет министри отиват на контрол в Народното събрание

Девет министри ще вземат участие в парламентарния надзор през днешния ден (11 май).
На депутатски въпроси и питания ще дават отговор вътрешният министър Валентин Радев, вицепремиерът Томислав Дончев, земеделският министър Румен Порожанов, министърът на образованието Красимир Вълчев, общественият министър Бисер Петков, правосъдният министър Цецка Цачева, министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев, министърът на стопанската система Емил Караниколов и енергийният министър Теменужка Петкова.
Силовият министър Радев ще би трябвало да дава отговори пред депутатите по отношение на санитарно-хигиенното положение на граничните контролно-пропускателни пунктове.
Томислав Дончев ще дава отговор на въпрос по отношение на свързаността на администрацията в по този начин наречения електронен документооборот, както и на въпрос по отношение на предстоящите темпове и цели във връзка с осъществяването на оперативните стратегии до края на годината.
Красимир Вълчев ще дава отговор по отношение на финансирането на учебните заведения в системата на приблизително обучение в страната.
Бисер Петков ще дава отговор на въпрос по отношение на правилото за оптимален размер на получавани една или повече пенсии и на подобен по отношение на новия самостоятелен коефициент за пресмятане на пенсиите от 2019 година
Здравният министър Ананиев ще дава отговори по отношение на реимбурсиране от НЗОК на медицинските произведения и консумативи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР