Девет министри ще се явят на редовния петъчен парламентарен контрол

...
Девет министри ще се явят на редовния петъчен парламентарен контрол
Коментари Харесай

Ето кои министри ще отговарят на депутатски въпроси днес

Девет министри ще се явят на постоянния петъчен парламентарен надзор в Народното събрание. Въпроси ще им бъдат задави от народните представители от другите парламентарни групи, излиза наяве от интернет страницата на Народно събрание.

Първи ще дава отговор служебният министър на правораздаването Крум Зарков на два въпроса – за болничното заведение във Велинград и за Законопроекта за изменение и допълнение на Търговския закон за основаване на законова рамка за реализиране ускорена разпродажба на юридически лица.

Енергийният министър Росен Христов ще дава отговор на 4 въпроса, финансовият министър Росица Велкова и Илин Димитров - на туризма също ще участват.

Министърът на защитата Димитър Стоянов ще даде повече информация за създаване на интегрираната система и инфраструктурата за асимилиране на употреба и обезпечаване на новите изтребители, както и за опциите на Военновъздушните сили да извършват дилемите по защита на въздушните ни граници.

Питания ще има и към служебния минисър на околната среда и водите Росица Карамфилова, към министъра на стопанската система Никола Стоянов, към спортния министър Весела Лечева и Сашо Пенов – длъжностен министър на образованието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР