Девет месеца по-късно политическата ситуация в страната е такава, че

...
Девет месеца по-късно политическата ситуация в страната е такава, че
Коментари Харесай

Гълъб Донев: В условията на политическа несигурност администрацията е един от основните фактори за стабилност

Девет месеца по-късно политическата обстановка в страната е такава, че вниманието продължава да бъде ориентирано към упованието за съставянето на държавно управление, излъчено от Народното събрание. Това сподели при започване на днешното съвещание на Министерски съвет служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

Ако за малко отклоним взор от имената на претендентите за министри, ще забележим хората в администрацията, които също по този начин са чиновници на страната. Днес, в осъществяване на законовите си отговорности Министерският съвет ще одобри отчет за положението на администрацията през 2022 година Обикновено на този документ се обръща едва внимание, а в множеството време тематиката за администрацията се експлоатира от политиците главно в отрицателен подтекст, в това число и като опрощение за личните си неуспехи. Бързо беше забравено, че същата тази администрация през 2018 година организира Българското председателство на Европейския съюз, като незнайни за обществото държавни чиновници ръководеха десетки формати на Съюза и получиха самопризнание на Европейската комисия и от други страни членки за високия си професионализъм, съобщи Донев.

Това беше доказателство, че при ясно сложени, измерими цели българската администрация е в положение да извърши своето предопределение и да показва своята висока експертиза. Провежданите промени в администрацията са една от значимите предпоставки за приемането на страната ни в Организацията за икономическо съдействие и развиване. В характерните български условия на продължителна политическа неустановеност администрацията е един от главните фактори за непоклатимост при действието на страната. Неслучайно една от основните цели, които си поставихме при встъпването си в служба като служебно държавно управление беше да възстановим положителното взаимоотношение сред институциите и да създадем атмосфера на работа, в която всеки безкористен и способен държавен чиновник може да отстоява своята позиция на специалист без боязън от политически напън, уточни министър-председателят.

Ние сме държавно управление на действието в екип с помощта на взаимната ни работа с хората в държавната администрация, приключи Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР