Девет мъже от различни общини на територията на Бургаски регион

...
Девет мъже от различни общини на територията на Бургаски регион
Коментари Харесай

15 задържани за купуване на гласове в Бургаския регион

Девет мъже от разнообразни общини на територията на Бургаски район са арестувани за пазаруване на гласове , оповестяват от полицията в морския град.

Това е станало по време на профилирана полицейска операци я за попречване на закононарушения срещу политическите права на жителите и нарушение на изборното законодателство.

Други шестима мъже от несебърските села Гюльовца и Оризаре са арестувани още веднъж за пазаруване на гласове, като са формирани три бързи производства .

При претърсвания на разнообразни адреси в селата са конфискувани описи на лица от разнообразни обитаеми места в Бургаска област, съдържащи персонални данни, копия на интегрална бюлетина с обозначена преференция, копия на персонални карти и други документи свързани с изборния развой.

Иззети са още портативни компютри ( преносими компютри ) и мобилни телефони.

Разпитани са очевидци. От един от претърсените адреси в с. Гюльовца, е открита и конфискувана сумата от 28 000 лв., както и тетрадка, съдържащи имена с персонални данни. От различен адрес в с. Гюльовца, са конфискувани тетрадка с дребни имена на голям брой хора и сумата от 16 540 евро, 1 320 щатски $ и 8 100 лв..

Активната полицейска работа по обезвреждане случаи на нарушение на изборното законодателство в Бургаски район продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР