Девет квартала в столицата са без топла вода и парно,

...
Девет квартала в столицата са без топла вода и парно,
Коментари Харесай

Авария остави без парно и топла вода 9 квартала в София

Девет квартала в столицата са без топла вода и парно, като казусът в някои от тях визира единствено обособени карета с жилищни здания - подобен е казусът в центъра, " Яворов ", " Иван Вазов " и " Младост 4 ". От " Топлофикация София " удостоверяват, че работят по отстраняването на няколко повреди.

Две карета в квартал " Яворов " са без отопление от нощес. Там топлоподаването е спряно поради щета в 20 часа нощес.

Няколко часа по-късно това се е случило и в кварталите " Изток ", " Лозенец ", " Хладилника " и " Дианабад ", прецизират от " Топлофикация София ".

Авария е предизвикала и прекъсването на топлоподаването тази заран в разнообразни елементи от кварталите " Младост 4 ", " Иван Вазов " и " Хаджи Димитър ".

Топла вода нямат тази заран и живеещите в карето сред ул. " Струга ", ул. " Люти брод ", ул. " Черни Лом " и блок 71 в центъра на София.

От " Топлофикация София " оповестиха, че отоплението и топлата вода в множеството наранени региони на столицата ще бъде възобновено до 17 часа довечера.

В квартал " Дианабад ", " Хладилника ", " Лозенец " и " Изток " обаче това се чака да стане най-късно на следващия ден в 7 часа сутринта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР