Девет игри вече са достъпни свободно в облачната стрийминг услугаГеймингът

...
Девет игри вече са достъпни свободно в облачната стрийминг услугаГеймингът
Коментари Харесай

Google Stadia Pro безплатно за два месеца

Девет игри към този момент са налични свободно в облачната стрийминг услуга

Геймингът е опция за по-поносимо превозване на времето под карантина
(снимка: Google)

Пандемията от ковид промени доста неща в света. Някои промени са краткотрайни, а други – може би вечно. Едно от краткотрайните феномени е, че разнообразни услуги, предлагани посредством абонамент, стават безвъзмездни.

Поставени в карантината, доста хора прекарват времето си в игри. Облачната платформа Гугъл Stadia е една от наличните благоприятни условия за гейминг. От през днешния ден пакетът Гугъл Stadia Pro, който коства 10 $ на месец, е безвъзмезден в продължение на два месеца.
още по тематиката
Вярно е, че има изискване – с цел да се възползват от предлагането, потребителите би трябвало да се записват в границите на 48 часа. Тоест, в случай че преди този момент не сте били регистрирани в Гугъл Stadia, с цел да получите два безвъзмездни месеца, би трябвало да се регистрирате в границите на идващите два дни.

В момента Гугъл Stadia Pro предлага безвъзмезден достъп до девет игри: Destiny 2: The Collection, Grid, Gylt, SteamWorld Dig 2, Quest SteamWorld: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (в Stacks) и Thumper. Останалите игри в услугата са налични против възнаграждение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР