Девет години след смъртта на Коста Цонев, вдовиците му сложиха

...
Девет години след смъртта на Коста Цонев, вдовиците му сложиха
Коментари Харесай

Вдовиците на Коста Цонев разпродадоха имането му

Девет години след гибелта на Коста Цонев, вдовиците му сложиха имането му на тезгяха, разбра HotArena.

От общото им жилище още преди години първа се отхвърли Анахид Тачева. Говорителката продаде жилището им в столичния квартал Лозенец, в който преди време свили фамилно гнездо и там изгледали децата си Митко и Теодора. Сделката Анахид направи, с цел да подпомогнедъщеря им, която бе изпаднала във финансов колапс, откакто направи два опита да отнеме живота си. С парите щерката на Коста Цонев съумя да си закупи свое жилище в София, където живее и в този момент. Майката Анахид пък се е открила трайно в Съединени американски щати при най-малката си дъщеря от втория си брак с Васил Тачев. 

Легендата на Българска национална телевизия не се е прибирала у нас повече от 2 години. Втората жена на Цонев, с която той бе до сетния си мирис - Ели, също се отхвърли от имуществото, което наследи от него. Двете с Анахид са в хладни връзки и не поддържат контакт. Още приживе Коста остави на Ели резиденцията си в Бистрица, където двамата живееха щастливо. Ели обаче решила, че не може да стопанисва сама двуетажната къща с голям двор, а и всички мебели и движимости вътре я прибирали в предишното и я карали да се усеща зле. Затова тя пусна в продажба имението, което още не е намерило своя притежател. Цената на парцела непрестанно пораства, а Ели е безапелационна, че не може да се раздели с него за жълти стотинки. 

Към момента тя му желае 900 хиляди лв., които ще останат напълно за нея, защото тя е притежател на компания за недвижими парцели и няма да се постанова да заплаща комисионна на брокери при възможна продажба, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР