Девет души са задържани при специализирани полицейски операции срещу употребата

...
Девет души са задържани при специализирани полицейски операции срещу употребата
Коментари Харесай

9 души задържани в Пловдив за разпространение на наркотици

Девет души са арестувани при профилирани полицейски интервенции против използването и разпространяването на наркотични субстанции, извършени през седмицата на територията на Пловдив. Това оповестиха от ОДМВР - Пловдив .

На адрес в централната градска част чиновници от отдел „ Криминална полиция “ задържали в миг на наркосделка трима мъже на 22, 28 и 33 години, от които иззели близо 260 грама марихуана, две електронни везни и мобилни телефони.

В квартал „ Столипиново “ екипи на Шесто районно управление (на МВР) са задържали 50-годишен престъпно проявен и осъждан да придвижва 21 пакетчета с марихуана, а 31-годишен се бил сдобил с две дози хероин.

Други четирима притежатели на опиати са открити от чиновници на Трето районно управление (на МВР).

В лекия автомобил „ БМВ “ на арестуван 25-годишен дрогиран лидер от Варна служителите на реда разкрили 58 грама марихуана. 11 грама от опиата, 37 грама амфетамин и две електронни везни иззели от жилището на 29-годишен мъж, а от две 17-годишни момчета – общо шест пакетчета суха зелена листна маса.

По случаите са формирани полицейски произвеждане, известена е Прокуратурата. На всички причинители е наложена 24-часова мярка за неотклонение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР