Девет души са убитите от седмокласника, който откри стрелба днес

...
Девет души са убитите от седмокласника, който откри стрелба днес
Коментари Харесай

Кошмарно! 14-годишният килър в Белград застрелял съученички в главите, жертвите са 9

Девет души са убитите от седмокласника, който откри пукотевица през днешния ден сутринта в учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград. Други 20 са ранени, заяви сръбското Министерство на вътрешните работи.
Загинал е пазачът на учебното заведение, както и осем възпитаници, осведоми " Вечерни новосте ".



Според сръбските медии стрелецът, чието име е Коста Кечманович, е бил под влияние на опиати.
Той е задържан. Седмокласникът е нахлул в час по история и е стрелял с револвера на татко си. Засега не са известни претекстовете му. Той е бил отличен възпитаник, а родителите му са медицински служащи.
Около осем часа Коста влезнал в учебното заведение и почнал безсистемно да стреля по съученици с револвера на татко си.
„ Той умъртви двамата ми другари, аз легнах върху тях, тъй че да ме намерения за мъртъв ”, споделя възпитаник за стрелбата в учебното заведение във Врачар.
Още шестима възпитаници и един преподавател са ранени, оповестява сръбското Вътрешно министерство. Лекари от локално лечебно заведение дадоха информация за признати при тях две момчета на 13 години и едно момиче. Момчетата били в устойчиво положение, само че момичето имало огнестрелна рана в главата и претърпява животоспасяваща интервенция.
Пред телевизия N1 бащата на съученичка на арестувания съобщи описа на щерка си за случилото се. " Момчето първо е стреляло по учителя, след което почнало да създава изстрели безредно. Дъщеря ми е съумяла да избяга. Децата от класа споделят, че стрелецът бил спокоен и непретенциозен и добър възпитаник. Дойде в класа им неотдавна ", сподели Милан Милошевич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР