Девет души са убити в Чикаго на четвърти юли в

...
Девет души са убити в Чикаго на четвърти юли в
Коментари Харесай

Най-малко 9 убити и 60 ранени при стрелба за Деня на независимостта в Чикаго

Девет души са убити в Чикаго на четвърти юли в Чикаго. Те са измежду минимум 57 простреляни съгласно полицията, оповестява " ЕнБиСи Чикаго ".

Миналата година 19 души бяха убити и повече от 100 души бяха убити през дългия уикенд на Четвърти юли. В устрема си да предотврати сходен скок на принуждение тази година, чикагската полиция сподели преди дългия уикенд, че хората би трябвало да чакат да видят по-засилено полицейско наличие в кварталите си.

Стрелба по време на церемониал в Деня на независимостта в предградие на Чикаго наруши тържествата в понеделник и в допълнение раздруса нация, към този момент обхваната от ужас поради решенията на висшия съд за абортите и оръжията, както и чуванията за протеста на 6 януари. Стотици гости на парада в Хайланд Парк - някои очевидно окървавени - избягаха от маршрута на парада , оставяйки след себе си столове, бебешки колички и одеяла. Властите не оповестяват публично за жертви, само че очевидци разказват, че са видели окървавени тела , явно покрити с одеяла. Chicago Sun-Times заяви, че парадът е почнал към 10 часа сутринта, само че ненадейно е бил спрян 10 минути по-късно след изстрели .

При съдбовни офанзиви този уикенд една жена е убита, а въоръжен мъж бе измежду други двама ранени при престрелка в петък вечерта в китайския квартал, заяви полицията.

Мъж и различен стрелец са се стреляли към 22:50 часа. в блок 2200 на South Wentworth Avenue, сподели полицията. 24-годишна жена е улучена в торса и е откарана в болница Stroger, където е умряла заради пострадванията си .

Втора жена, на 42 години, е била откарана в Медицинския център на Чикагския университет с огнестрелна рана в ръката, заяви полицията. Тя е в положително положение . Единият от въоръжените мъже, 38-годишен мъж, е прострелян в задните елементи и е откаран в болница Northwestern Memorial, където е в сериозно положение .

Трима души бяха простреляни, единият смъртоносно, в заден двор рано в неделя сутринта в Гранд Кросинг .

Нападението се случи по време на нечовечен осемчасов интервал в Чикаго, по време на който минимум 16 души бяха простреляни, двама съдбовно , късно в събота до ранната неделя. Жертвите са били с голям брой хора в задния двор на къща към 5:30 сутринта в блок 7000 на South Harper Avenue, когато някой се доближил и стрелял в тълпата, сподели полицията.

24-годишен мъж е бил прострелян няколко пъти в тялото и е умрял на място , споделиха публични лица. Две дами, на 24 и 30 години, са получили голям брой огнестрелни рани в тялото и в началото са отишли ​​в болница Джаксън Парк, преди да отидат в Медицинския център на Чикагския университет, сподели полицията. Състоянието на по-младата жена е нормализирано, а по-възрастната е в положително положение.

Мъж е смъртоносно прострелян в Енгълууд . 31-годишният е бил на открито към 17.45 часа. в блок 6500 на South Wolcott Avenue, когато някой се е доближил до него и откри огън, сподели полицията. Той е улучен в ръката и главата и е превозен до Медицинския център на Чикагския университет, където е разгласен за мъртъв.

По-малко от час по-рано мъж е прострелян смъртоносно в Уест Гарфийлд Парк . Около 17:00 часа, 29-годишният Кейшон Робъртс се намирал в блок 4300 на улица West Van Buren, когато някой се доближил до него и открива огън, оповестиха от полицията и кабинета на правосъдния доктор в окръг Кук. Той е прострелян няколко пъти и откаран в болница Stroger, където по-късно е разгласен за мъртъв.

Малко след среднощ в събота мъж е убит в южната част на Чикаго . Около 12:20 сутринта 30-годишният мъж е бил в блок 9000 на South Escanaba Avenue, когато е бил прострелян в главата, сподели полицията. Той е откаран в медицинския център на Чикагския университет, където умрял.

Мъж е прострелян смъртоносно, до момента в който се возеше в транспортно средство рано в неделя в Брайтън Парк в югозападната част. Около 3 часа сутринта 35-годишният мъж е бил на пътническата седалка , до момента в който шофьорка е пътувала в блок 3800 на South Kedzie Avenue, когато е бил улучен във врата от пукотевица, сподели полицията. След това шофьорката изминава към две благи и половина до блок 5600 на South Spaulding Avenue, където се обажда на полицията, споделиха чиновници.

Мъж е разгласен за мъртъв на място при пукотевица в събота в Саут Шор . Около 16:00 часа той карал велосипед в блок 2100 на East 71st Street, когато някой стрелял по него от мрачен седан, сподели полицията. 26-годишният мъж е бил улучен в главата и ръката и е откаран в Медицинския център на Чикагския университет, където е разгласен за мъртъв, съгласно правосъдния доктор на окръг Кук.

Мъж е прострелян смъртоносно, седнал пред жилищна постройка в неделя сутринта в парк Уест Хумболт в Уест Сайд. 38-годишният мъж е седял пред постройката към 10 сутринта в блок 700 на North Springfield Avenue, когато е бил прострелян в гърдите и главата, сподели полицията. Той е бил откаран в болница Stroger, където е разгласен за мъртъв, споделиха чиновници.

Часове по-късно мъж е прострелян, до момента в който се разхожда в Чикаго Лоун в южната част. Мъжът, за който се допуска, че е на възраст сред 25 и 35 години, се е разхождал към 12:50 часа неделя в блок 6500 на South Kedzie Avenue, когато мрачно транспортно средство се доближава и някой открива огън, сподели полицията. Той беше откаран в медицинския център Christ в Оук Лоун с голям брой огнестрелни рани в главата, сподели полицията. По-късно той е разгласен за мъртъв, споделиха чиновници.

Девет души бяха ранени при обособени всеобщи стрелби през уикенда на западната и южната страна .

При първата всеобща пукотевица четирима души са ранени в петък вечерта в Уест Гарфийлд Парк.

Малко след 21:00 ч. мъж, който върви по блок 3800 на West Monroe Street, открива огън, улучвайки голям брой хора , съгласно полицията.

Мъж на към 25 години е бил улучен в гърба и е откаран в болница Маунт Синай в тежко положение, заяви полицията. Жена на към 20 години е улучена в крайници и е откарана в същата болница в положително положение, оповестиха от полицията. Друга жена на 36 години и мъж на 41 години са с огнестрелни рани в гърба, сподели полицията. Двамата са били превозени в болница Stroger в положително положение, сподели полицията.

Рано в понеделник 17-годишен е измежду петима ранени при всеобща пукотевица в Паркуей Гардънс , съгласно чиновници на пожарната и полицията в Чикаго. Длъжностни лица са дали отговор на позвъняване за голям брой хора, простреляни към 12:20 ч. в блок 6500 на South Martin Luther King Drive, сподели представител на пожарната. Тийнейджърът е бил откаран в болница с огнестрелна рана в ръката, заяви полицията в Чикаго. 30-годишен мъж е с огнестрелни рани по тялото; двама мъже, и двамата на 19 години, са простреляни в крака; и различен мъж, към 25, е прострелян в коляното. И петте жертви са в положително положение, сподели полицията. Полицията заяви, че предварителната информация демонстрира, че обвиненият може да е пътувал в черен джип .

90-годишен мъж е приет в болница в сериозно положение, откакто е прострелян в събота сутринта в Норт Лондейл . Мъжът е открит към 10 часа сутринта в блок 1500 на South Harding Avenue с огнестрелна рана в корема, сподели полицията. Той е откаран в болница Маунт Синай в сериозно положение, съгласно полицията.

10-годишно дете е ранено, до момента в който седеше в спалнята си в неделя вечерта , когато патрони са изстреляни в профил на дома му в Енгълуд. Момчето е било в спалнята си към 22:40 часа. в блок 600 на West Englewood Avenue. Разследващите откриха, че няколко патрона са влезнали през фасадата на къщата и са уцелили момчето, Момчето е било простреляно в задните елементи и в глезена и е откарано в детската болница на Чикагския университет в положително положение, съгласно полицията.

17-годишно момиче е измежду двама души, простреляни и ранени рано в неделя в Бронзовил . Тийнейджърът и една жена стояли на открито към 12:45 сутринта в блок 3700 на South Langley Avenue, когато някой почнал да стреля, улучвайки и двамата, сподели полицията. Момичето е уцелено един път в ръката, а 42-годишната жена е простреляна в крайници, споделиха чиновници. Те са в Медицинския център на Чикагския университет и двамата са в положително положение. Свидетел сподели на служителите на реда, че стрелецът може да е пътувал в кола.

Часове по-късно мъж е прострелян по време на спор след пътнотранспортно произшествие в Rosemoor в Далечната южна страна. Инцидентът е станал към 3:20 сутринта в блок 10300 на South Cottage Grove Avenue, когато лидерът на едното транспортно средство е блъснал автомобила на мъжа, сподели полицията. 45-годишният мъж напуснал колата си, с цел да обмени информация с водача на ударния автомобил, когато почнал спор сред двамата, оповестиха от полицията. Шофьорът от връхлетялото транспортно средство по-късно открива огън, уцелвайки мъжа във врата, споделиха чиновници. Той е откаран в медицинския център Christ в Оук Лоун, където е регистриран в положително положение, сподели полицията.

Няколко часа по-късно мъж е прострелян, откакто се пробва да спре човек, който се пробва да проникне в колата му в неделя сутринта в Бърнсайд, южната страна. Около 5:30 ч. сутринта в блок 9300 на South Rhodes Avenue, е прострелян няколко пъти в тялото. 38-годишният мъж е бил откаран в Медицинския център на Чикагския университет, където е регистриран в тежко положение, сподели полицията.

Човек е прострелян по време на опит за обир рано в понеделник в Стрийтървил на северната страна. 39-годишният мъж е бил прострелян към 1:50 сутринта в блок 400 на East Erie Street, сподели полицията.Той е откаран в болница Northwestern Memorial с огнестрелна рана в крайници, сподели полицията. Той е в положително положение. По предварителна информация обвиненият се е опитвал да ограби мъжа.

Часове по-рано към 21:50 17-годишно момче се прибирало пешком в блок 4200 на West Grenshaw Street, когато някой се доближил и изискал движимостите му с оръжие , сподели полицията. Момчето отказваа и обвиненият стреля три пъти, преди да избяга с черен планински велосипед, споделиха чиновници. Момчето е получило охлузна рана на пръста на ръката, оказана му е здравна помощ и освободено на място, оповестиха от полицията.

Най-малко 27 други души са ранени при пукотевица в целия град . Миналия уикенд шестима души бяха убити и минимум 27 други бяха ранени в Чикаго.
 Двама убити и осем ранени при пукотевица в Чикаго
Двама убити и осем ранени при пукотевица в Чикаго

Има задържан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР