Девет души са ранени, след като мъж нападна с хладно

...
Девет души са ранени, след като мъж нападна с хладно
Коментари Харесай

Нападение с нож в автобус в Германия, има ранени

Девет души са ранени, откакто мъж атакува с хладно оръжие пасажери в рейс в северния немски град Любек, заяви полицията, представена от ДПА. Нападателят е арестуван.
Шестима души са ранени с нож, трима имат други пострадвания. Броят на потърпевшите заяви Ханс-Йоахим Гроте - вътрешен министър на федерална провинция Шлезвиг-Холщайн, където се намира Любек.
 Любек БГНЕС
Той не счита, че нападателят е работил по терористични подбуди, оповестява локалното издание " Любекер нахрихтен ".

 Любек БГНЕС-->
Според очевидци, представени от локалното издание, рейсът пътувал за близкото населено място Травемюнде, когато пасажер ненадейно хвърлил на земята раница, от която излизал пушек. След това извадил нож и нападнал пасажерите, заяви ТАСС.

 Любек БГНЕС
Шофьорът , който също бил атакуван, спрял и отворил вратите, с цел да могат хората да избягат, написа " Любекер нахрихтен ".

Нападателят също се опитал да избяга . Той е арестуван.
 Любек БГНЕС
Мъжът, обвинен, че е ранил с нож пасажери в рейс в Любек, е родом от Иран , само че им а немско поданство и е живеел в града от години , заяви локалният в. " Любекер нахрихтен ", представен от Ройтерс. Без да посочва източника си, вестникът добави, че вътрешният министър на федерална провинция Шлезвиг-Холщайн не счита, че нападателят е работил по терористични подбуди. Полицията заяви, че няма данни мъжът да е бил политически радикализиран.
 Любек БГНЕС
" Самоличността на причинителя е изяснена: 34-годишен немски жител, гражданин на Любе к ", добави полицията в известие в Туитър.
 Любек БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР