Девет души са обвинени за участие в престъпна група за

...
Девет души са обвинени за участие в престъпна група за
Коментари Харесай

Девет души са обвинени за нелегално производство на цигари, трима се издирват

Девет души са упрекнати за присъединяване в незаконна група за незаконно произвеждане и разпространяване на цигари, а трима се търсят. Това заяви на брифинг краткотрайният началник на спецпрокуратурата Даниела Начева. Издирваните са свързани с акция от края на предходната седмица в заведения в София и друга интервенция отпреди близо месец при разрушени незаконни заводи за тютюн.


Обвиняеми задочно са Евлоги Станоев - Бирмата, Георги и Антон Станоеви, заяви прокурор Начева. Лидия Станоева няма обвиняване. Предполага се, че един от обвинените се намира в чужбина.

В групата нямало изявен водач, всички имали идентични функционалности. Шест лица са осигурявали финансиране на незаконната активност и пространства посредством подставени други лица.
 Мащабна акция на спецпрокуратурата против заводи за противозаконни цигари Мащабна акция на спецпрокуратурата против заводи за противозаконни цигари
Мащабна акция на профилираната прокуратура на 20 адреса - офиси, питейни заведения и заведения за хранене в София, измежду тях „ Везувий “ и „ Сръбски ресторант Бест “ - някогашни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР